arrow_drop_up arrow_drop_down

Partnerships

Wij helpen bij het vinden van de juiste samenwerkingspartners

Onze kern

Strategische sourcing is de kern van onze dienstverlening, al sinds 2000

Samenwerken

We werken actief samen om het beste resultaat te behalen!

Samenwerken voor een goede toekomst

Wij geloven dat er door marktinnovaties en veranderende klantbehoeften een andere inrichting en manier van werken van organisaties nodig is. Organisaties gaan blijvende en tijdelijke samenwerkingen aan om competenties die zij zelf niet hebben te ontsluiten, risico’s te delen, nieuwe markten aan te boren of innovaties te versnellen.

Het is van belang voor organisaties om zich te bekwamen in het samenwerken, zodat zij aantrekkelijker worden voor hun omgeving om mee te partneren en zo toekomstbestendig te blijven.

De practice Sourcing & Partnerships helpt je om een Partner of Choice te worden en zo een voorkeurspositie bij jouw partners te bemachtigen.

Partner of Choice

Als Partner of Choice heb je een speciale status voor je omgeving. Hierin zorgt de duurzame relatie met partijen waarmee je samenwerkt voor innovatie uit de eerste hand, continue levering en flexibele dienstverlening. Je wordt 100% relevant voor de partijen waarmee je samenwerkt en in staat een relatie op te bouwen op basis van vertrouwen. Je creëert samen met anderen, accepteert dat iedere partner zijn eigen deel inbrengt en dus op onderdelen beter is dan jijzelf. Daarnaast communiceer je op een open manier om de kracht van samen te vergroten. Kirkman Company bouwt met en aan organisaties om ze zo volwassen te maken dat in het samenwerking-gedachtegoed dat zij een Partner of Choice zijn en een voorkeurspositie bij hun partners hebben.

Joost Scheepens
Principal consultant
Practice lead
Sourcing & Partnerships

Mail of bel met Joost Scheepens

Neem contact op via het contactformulier hieronder! Liever bellen? Ik ben te bereiken via 088 4040 400