Video Aspect Ratio: 4:1

Medewerkers

Werk is verweven met de identiteit van mensen en daarmee nemen de verwachtingen ten aanzien van werk toe: zingeving, inclusiviteit, persoonlijke ontwikkeling, plezier, welzijn, vitaliteit, teaming en meer. Daarmee vormt relevantie voor en van medewerkers een constante drijfveer voor verandering. Wat is je identiteit, hoe vertaalt dat naar een People/EX -strategie en hoe faciliteer je als HR hierin?
Organisaties succesvol laten opereren en transformeren lukt alleen als ook jouw medewerkers de organisatie-ambitie omarmen. Daarom is een visie en focus op medewerkers belangrijk; een visie waarin de behoefte van organisatie en medewerker hand in hand gaan. We helpen jou zowel bij het formuleren van een People strategie die vertelt wat de organisatie en de medewerkers van elkaar verwachten, als het vaststellen en organiseren van de daarbij benodigde HR-dienstverlening en HR-inrichting.

Gerelateerde klantcases

Vraag: Hoe komen we tot een toekomstbestendig HR IT-landschap en personeels- en salarisadministratie dienstverlening?

Aanpak: Hiervoor hebben wij onze bewezen (HR IT) sourcingsaanpak ingezet.

Resultaat: De selectie en implementatie van een HR IT-landschap dat volledig past bij Stedin en gedragen wordt door zowel HR, als de gebruikers.Vraag: Hoe komen we tot een efficiënte manier van werken met een focus op de kwaliteit van de HR-dienstverlening en employee experience?

Aanpak: Door écht te denken vanuit de medewerker en een laagdrempelige, actie-gerichte werkwijze ontworpen en deze binnen de HR-organisatie geïntroduceerd. 

Resultaat: Een nieuwe werkwijze waardoor de drempel om verbeteringen aan te gaan lager is dan bij een traditionele projectaanpak en waarin gehandeld wordt vanuit medewerkersbeleving. 

Vraag: Hoe komen we tot een kleine en krachtige HFM-functie waarin de medewerker centraal staat?

Aanpak: Een holistische benadering waarin we terug zijn gegaan naar de tekentafel om in co-creatie met de HFM-afdeling een nieuw organisatiemodel te ontwerpen.

Resultaat: Een kleine, krachtige en écht wendbare, missiegedreven People- en experience cluster.


Succesboek(en) met Employee Experience

Inzichten & inspiratie om aan de slag te gaan met Employee Experience 

  • Wat is Employee Experience?
  • Hoe belangrijk is een goede Employee Experience voor jouw organisatie?
  • Wat wij leerden bij andere organisaties
50%
Gratis download

Onze artikelen

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van het vakgebied. Lees daarover meer in onze publicaties.

Interesse? Of meer weten?

 Mail of bel met Ewold Drent - Practice lead HR & Employee Experience

 088 4040 400 | e.drent@kirkmancompany.com