arrow_drop_up arrow_drop_down

CX Travel Guide - De Podcast

In navolging op ons boek De CX Travel Guide zijn we CX Travel Guide - De Podcast gestart om zo succesverhalen in de CX-wereld breed te delen en het CX-vakgebied verder te ontwikkelen. Luister de podcast en leer meer over hoe je 100% relevant voor je klant wordt. Klantbeleving, customer experience of CX genoemd, speelt hierbij een belangrijke rol. Veel organisaties zijn bezig met CX en wij zien dat er veel mooie stappen gezet worden.
Deze worden alleen niet altijd gedeeld, dat zou wat ons betreft meer mogen. Daarom gaat Nienke Bloem (CCXP, gecertificeerd CX-spreker en CX- consultant), in gesprek met verschillende CX-managers om meer te weten te komen hoe zij succesvol zijn in CX-management.

#4 CX bij Kramp: Focus en geduld om succesvol te zijn

In gesprek met Friederike Niehoff, Customer Experience Manager

over klantbeleving bij Kramp

In onze vierde podcast interviewt Nienke Bloem Friederike Niehoff, Customer Experience Manager bij Kramp. Friederike is samen met haar team verantwoordelijk voor klantbeleving bij KRAMP; Europa’s grootste specialist in onderdelen en accessoires voor de agrarische industrie.


In deze aflevering hoor je wat de rol van Friederike is bij het CX-team en waarom CX voor haar een interessant vakgebied is. Wat is hun CX-Ambassador programma en waarom zijn zij dit begonnen? Welke succes(sen) hebben ze behaald op het gebied van CX en tegen welke uitdagingen liepen ze aan?  Je hoor het verhaal van Friederike in onderstaande podcast.

 

 

null


De shownotes van deze podcast

 • Klik hier als je meer wilt weten over Insights Discovery als basis voor klantpersona's 
 • Tips voor Friederike kun je sturen via LinkedIn
 • In contact komen met Nienke Bloem kan ook via LinkedIn
 • Heb je tips over hoe je contact en interactie met collega's behoud en/of hoe je de inspiratie op CX van buitenaf organiseert?
  Mail dan onze collega Karolien van der Ouderaa 

#3 CX bij Heineken: Geef mandaat en maak zo snelheid

In gesprek met Marieke Heemskerk, Head of Customer Experience

over klantbeleving bij Heineken

Dit keer gaat onze host Nienke Bloem in gesprek met Marieke Heemskerk, Head of Customer Experience bij Heineken, waar zij met haar team verantwoordelijk is om the best customer experience voor alle Nederlandse horecaklanten te leveren. 


Vragen die in deze podcast worden beantwoord zijn: Hoe zijn zij gestart met CX? Hoe gebruiken zij data en inzichten om te komen tot betere klantbeleving? Wat zijn de grootste learnings onderweg op hun CX-reis? Wat is een klantverhaal wat je nooit meer vergeet? Luister de podcast om meer over de CX-reis van Heineken te horen.null


De shownotes van deze podcast

 •  Tips voor Marieke kun je sturen via LinkedIn
 •  In contact komen met Nienke Bloem kan ook via LinkedIn
 •  Heb je tips over hoe je contact en interactie met collega’s behoud en/of hoe je de inspiratie op CX van buitenaf organiseert?
  Mail dan onze collega Karolien van der Ouderaa.

#2 CX bij bol.com: Van onderbuik naar onderbouwing

In gesprek met Jeroen Velthof, Manager Customer Happiness Analytics

over klantbeleving bij bol.com

In deze tweede podcast gaat host Nienke Bloem het gesprek aan met Jeroen Velthof, Manager Customer Happiness Analytics bij bol.com. Hij is samen met zijn team verantwoordelijk voor CX-data analyse en de inzichten hieruit de organisatie inbrengen.


Hoe succesvol zijn zij in CX-management? Wat zijn de uitdagingen in hun CX-reis met name op het gebied van data in klantbeleving? Hoe gebruiken zij data en inzichten om te komen tot een betere klantbeleving en wat zijn de grootste learnings, in het gebruik van data en analytics, onderweg op hun CX-reis?  Je hoort het allemaal in onderstaande podcast.null


De shownotes van deze podcast

 •  Tips voor Jeroen kun je sturen via LinkedIn
 •  In contact komen met Nienke Bloem kan ook via LinkedIn
 •  Heb je tips over hoe je contact en interactie met collega’s behoud en/of hoe je de inspiratie op CX van buitenaf organiseert?
  Mail dan onze collega Karolien van der Ouderaa.

#1 CX bij Vattenfall: Geloof en daadkracht

In gesprek met Bram Drewes,

Director CX over klantbeleving bij Vattenfall NL

In de eerste CX Travel Guide - De Podcast interviewt Nienke Bloem Bram Drewes, directeur Customer Experience bij Vattenfall Nederland. Als CX-leider is hij samen met zijn team continue bezig met het optimaliseren van de klantreis en klanten te verrassen in hun verschillende klantreizen. 


     Wil je (meer) weten hoe Vattenfall Nederland succesvol is in CX-management? Wat waren de redenen om te starten met CX-management en wat  waren daarbij de eerste stappen? Wat zijn de uitdagingen in hun CX-reis en welke succes(sen) hebben ze afgelopen jaren behaald? Luister dan naar onderstaande podcast.De shownotes van deze podcast

Roy Klaassen

Managing partner

Wil je meer weten over onze podcasts of wat we voor jou kunnen betekenen? Mail of bel dan met Roy Klaassen!

Neem contact op via het contactformulier hieronder! Liever bellen of mailen?

Ik ben te bereiken via 088 4040 400 en r.klaassen@kirkmancompany.com.