arrow_drop_up arrow_drop_down

Werken bij Kirkman Company

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle collega's. Geloof jij in onze missie en herken jij jezelf in onze kernwaarden? Ben jij een professional met ambitie en een passie voor creativiteit en werkplezier? Wie weet zijn wij voor elkaar gemaakt!

Onze kernwaarden

Wij geloven in het potentieel van iedere organisatie. Wij zijn oprecht betrokken bij jouw uitdagingen en willen het resultaat samen met jou echt beter maken. Dit doen wij op onze eigen...wijze. Een wijze waar zowel onze klanten als collega’s zich in herkennen. Leidend in alles wat wij doen.

Eigen...wijs

Wij dagen uit om anders te denken en de status quo ter discussie te stellen. We nodigen iedereen uit patronen te doorbreken en grenzen te verleggen.

Non-ego

Wij geloven in mensen die het beste in anderen naar boven halen. Mensen die resultaat bereiken dankzij elkaar, niet ten koste van elkaar.

Verbindend

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Omdat je samen verder komt én mogelijkheden ontdekt die je zelfstandig niet had gezien.

No guts, no story

Wij geloven in mensen die kansen zien waar anderen stoppen. Omdat je pas écht iets kunt verwezenlijken als je durft te leren van je mislukkingen.

Ondernemend

Wij geloven dat ondernemerschap helpt om écht verantwoordelijkheid te nemen. Eigenaarschap tot het moment dat er een resultaat staat dat er toe doet.

Gepassioneerd

Wij geloven in authentieke mensen, die werken vanuit een intrinsieke passie. Hierdoor sta je als individu in je kracht en staan we samen sterk.

Onze Expertises

Customer Excellence

      Wij  helpen je Customer Experience             Management in te richten en zo de          gewenste klantbeleving waar te maken.        

HR & Employee Experience

Wij realiseren een voor jou unieke medewerkersbeleving als onderscheidend            vermogen van de organisatie.                        

Public Private Ecosystems

Wij helpen je de markt te betrekken
         bij het oplossen van publieke                                      vraagstukken.                                                   

Sourcing & Partnerships

 Waarde creëren met leveranciers en partners door succesvolle samenwerking in ketens, netwerken en ecosystemen.         

Data Experience

      Wij helpen je om betere, op feiten                gebaseerde beslissingen te maken              en te zorgen dat organisaties meer                        datagedreven worden.                 

Transform 360

Wij helpen je met het scherp krijgen, ontwerpen én uitvoeren van jouw transformatie, dwars door én in co-creatie met de gehele organisatie.

Passen wij bij elkaar?

Heb jij interesse om bij Kirkman Company te werken? Dan zijn wij wel benieuwd naar jou en hoe jij kleur bekent in verschillende situaties.
Doe je mee? Dan heb je gelijk een idee of we bij elkaar passen! En oh ja, onder intimi spreken we van KC en over KC-ers ;-)


Wij zijn Kirkman Company

Ons profiel

75 KC'ers

56 % / 44 %

Vrouw / Man

Gemiddelde leeftijd 35

klanttevredenheid 8,7

Hoofdkantoor in Baarn

+ Social Impact Factory in Utrecht
C-Bèta in Hoofddorp

Bekijk onze vacatures

Word jij onze nieuwe transformatie-topper? Bekijk of er een vacature is die je interessant lijkt! 

B Corp

Kirkman Company is B Corp gecertificeerd. Benefit Corporations (B Corps) vormen een wereldwijd netwerk van gecertificeerde bedrijven die naast winst ook een hoge standaard voor sociale en ecologische impact, verantwoording en transparantie nastreven. Wereldwijd zijn er ruim 2000 B Corps in 50 landen en 130 industrieën met één gezamenlijk doel: “using business as a force for good”.

Ivar Davids

Managing Partner

Solliciteer direct

  • Toegestane bestandstypen: word, pdf, jpg.