Werken bij Kirkman Company

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle collega's. Geloof jij in onze missie en herken jij jezelf in onze kernwaarden? Ben jij een professional die houdt van vrijheid, werkplezier en intellectuele uitdaging?

Bekijk onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega binnen het transformatie werkveld!

Bekijk onze vacatures

Word jij onze nieuwe collega binnen het transformatie werkveld? Bekijk of er een vacature is die je interessant lijkt! 

Digitaal koffiemomentje

Wil jij weten hoe het is om te werken als consultant? Of is consultancy jouw vakgebied, maar ben je toe aan een nieuwe omgeving? Dan maken wij graag kennis met jou! Hiervoor bieden wij vanuit Kirkman Company het digitale koffiemomentje aan van 30 minuten. Tijdens dit moment krijg je de mogelijkheid om met één van onze collega's in gesprek te gaan en al jouw vragen te stellen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!Match jij met Kirkman Company?

Heb jij interesse om bij Kirkman Company te werken? Dan zijn wij wel benieuwd naar jou en hoe jij kleur bekent in verschillende situaties.
Doe je mee? Dan heb je gelijk een idee of je met Kirkman Company een match hebt! En oh ja, onder intimi spreken we van KC en over KC-ers ;-)

Onze kernwaarden

Wij geloven in het potentieel van iedere organisatie. Wij zijn oprecht betrokken bij jouw uitdagingen en willen het resultaat samen met jou echt beter maken. Dit doen wij op onze eigen...wijze. Een wijze waar zowel onze klanten als collega’s zich in herkennen. Leidend in alles wat wij doen.

Eigen...wijs

Wij dagen uit om anders te denken en de status quo ter discussie te stellen. We nodigen iedereen uit patronen te doorbreken en grenzen te verleggen.

Non-ego

Wij geloven in mensen die het beste in anderen naar boven halen. Mensen die resultaat bereiken dankzij elkaar, niet ten koste van elkaar.

Verbindend

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Omdat je samen verder komt én mogelijkheden ontdekt die je zelfstandig niet had gezien.

No guts, no story

Wij geloven in mensen die kansen zien waar anderen stoppen. Omdat je pas écht iets kunt verwezenlijken als je durft te leren van je mislukkingen.

Ondernemend

Wij geloven dat ondernemerschap helpt om écht verantwoordelijkheid te nemen. Eigenaarschap tot het moment dat er een resultaat staat dat er toe doet.

Gepassioneerd

Wij geloven in authentieke mensen, die werken vanuit een intrinsieke passie. Hierdoor sta je als individu in je kracht en staan we samen sterk.

Wij geloven in de kracht van diversiteit

In de kracht van authentieke mensen, die anders durven denken en de status quo ter discussie durven stellen. Binnen onze eigen organisatie en bij onze klanten. Omdat wij geloven dat dit hard nodig is, om de complexe vraagstukken van deze tijd écht op te lossen. 


Wij streven naar het zijn van een organisatie waar een ieder zichzelf kan zijn. Waar iedereen mag meedoen, meepraten en meebeslissen vanuit diens unieke perspectief en kracht. En waar iedereen gelijkwaardig is aan elkaar. 


Want wij geloven dat die diversiteit ons als collectief sterker maakt en dat onze impact vergroot.

Ons profiel

60 KC'ers

56 % / 44 %

Vrouw / Man

Gemiddelde leeftijd 35

B Corp

 Kirkman Company is B Corp gecertificeerd en aanjager van de B Corp Way. Benefit Corporations (B Corps)   vormen een wereldwijd netwerk van gecertificeerde bedrijven die naast winst ook een hoge standaard voor    sociale en ecologische impact, verantwoording en transparantie nastreven. Wereldwijd zijn er ruim 3500 B Corps in 75 landen en 150 industrieën met één gezamenlijk doel: “using business as a force for good”. Wij meten ons zelf af aan die standaard, inspireren anderen die stap ook te zetten en helpen je graag die transformatie daadwerkelijk te maken. 

Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct