arrow_drop_up arrow_drop_down

Werken bij Kirkman Company

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle collega's. Geloof jij in onze missie en herken jij jezelf in onze kernwaarden? Ben jij een professional met ambitie en een passie voor creativiteit en werkplezier? Wie weet zijn wij voor elkaar gemaakt!

Onze kernwaarden

Wij geloven in het potentieel van iedere organisatie. Wij zijn oprecht betrokken bij jouw uitdagingen en willen het resultaat samen met jou echt beter maken. Dit doen wij op onze eigen...wijze. Een wijze waar zowel onze klanten als collega’s zich in herkennen. Leidend in alles wat wij doen.

Eigen...wijs

Wij dagen uit om anders te denken en de status quo ter discussie te stellen. We nodigen iedereen uit patronen te doorbreken en grenzen te verleggen.

Non-ego

Wij geloven in mensen die het beste in anderen naar boven halen. Mensen die resultaat bereiken dankzij elkaar, niet ten koste van elkaar.

Verbindend

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Omdat je samen verder komt én mogelijkheden ontdekt die je zelfstandig niet had gezien.

No guts, no story

Wij geloven in mensen die kansen zien waar anderen stoppen. Omdat je pas écht iets kunt verwezenlijken als je durft te leren van je mislukkingen.

Ondernemend

Wij geloven dat ondernemerschap helpt om écht verantwoordelijkheid te nemen. Eigenaarschap tot het moment dat er een resultaat staat dat er toe doet.

Gepassioneerd

Wij geloven in authentieke mensen, die werken vanuit een intrinsieke passie. Hierdoor sta je als individu in je kracht en staan we samen sterk.

Onze Expertises

Customer Excellence

Wij helpen je Customer Experience Management in te richten en zo de gewenste klantbeleving waar te maken.HR & Employee Experience

Wij realiseren een kleine en krachtige HR functie, een unieke medewerkersbeleving als onderscheidend vermogen en vergroten de wendbaarheid van jouw organisatie.

Public Private Ecosystems

Zie jij ook de relevantie van publiek-private ecosystemen? Hoe pak je de kansen van de circulaire economie? Welke verdienmodellen zijn toekomstbestendig?

Sourcing & Partnerships

Wij helpen jouw organisatie bij het maken van bewuste keuzes tussen zelf doen, uitbesteden en samenwerken.Passen wij bij elkaar?

Heb jij interesse om bij Kirkman Company te werken? Dan zijn wij wel benieuwd naar jou en hoe jij kleur bekent in verschillende situaties.
Doe je mee? Dan heb je gelijk een idee of we bij elkaar passen! En oh ja, onder intimi spreken we van KC en over KC-ers ;-)


Wij zijn Kirkman Company

Ons profiel

75 KC'ers

56 % / 44 %

Vrouw / Man

Gemiddelde leeftijd 35

klanttevredenheid 8,7

Hoofdkantoor in Baarn

+ Social Impact Factory in Utrecht
C-Bèta in Hoofddorp

Bekijk onze vacatures

Word jij onze nieuwe transformatie-topper? Bekijk of er een vacature is die je interessant lijkt! 

Recruitment Events

23 mei

mei

16:00

Transformation Talks
voor senior professionals

Dé mogelijkheid om op een leuke en inspirerende manier kennis te maken met Kirkman Company.

Dat doen we samen met: 

Michelle Herijgers - Head Career Services, ING

Ramón Delima - Managing Director, Cygnific 

Raoul Willms - Director Development, APG

19 juli

SEPT

15:00

Young Professional
Kennismakingsborrel

Bijna klaar met je master en wil jij straks grote (internationale) organisaties helpen transformeren? Heb je ambitie en zoek je de uitdaging om jezelf maximaal te ontwikkelen? En ben jij op zoek naar een traineeship met goede doorgroeimogelijkheden en volop een ‘learn on the job’ cultuur? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

B Corp

Kirkman Company is B Corp gecertificeerd. Benefit Corporations (B Corps) vormen een wereldwijd netwerk van gecertificeerde bedrijven die naast winst ook een hoge standaard voor sociale en ecologische impact, verantwoording en transparantie nastreven. Wereldwijd zijn er ruim 2000 B Corps in 50 landen en 130 industrieën met één gezamenlijk doel: “using business as a force for good”.

Ivar Davids

Managing Partner

Solliciteer direct

  • Toegestane bestandstypen: word, pdf, jpg.