Transformatie Talenten

Verandering kost tijd en aandacht en vereist loskomen van de waan van de dag. Dat is een uitdaging binnen organisaties. Met onze Transformatie Talenten beleg je laagdrempelig veranderkracht in jouw organisatie. Uitgerust met de methodes, technieken, kennis en begeleiding door een ervaren Senior consultant van Kirkman Company, maken onze Transformatie Talenten van jouw project een succes!

Transformatie Talenten

Hoe komt jouw organisatie toe aan die kleine en toch belangrijke projecten voor verbetering, verandering en vernieuwing?

Bekijk hiernaast het filmpje over onze Transformatie Talenten en hoe zij jouw organisatie kunnen helpen.

Waarom een Transformatie Talent inschakelen?

null Haal laagdrempelig jonge doe- en denkkracht in je team;

null Met de methodes, technieken en kennis van Kirkman Company in zijn/haar rugzak;

null Onze Transformatie Talenten worden begeleid door een Senior consultant voor kwaliteit garantie;

null Werken aan verbetering, verandering en vernieuwing.

Wat brengt een Transformatie Talent?

Kennis: Onze Talenten worden begeleid door onze Senior consultants en komen met kennis, methoden en technieken van Kirkman Company het projectteam versterken. 

Scherpte: Onze Talenten zijn onbevangen en zitten vol nieuwe ideeën en zijn niet bang om vragen te stellen en te schuren waar nodig. 

Energie: Onze Talenten brengen een dosis energie en enthousiasme in de organisatie en zijn de duwer van de trekker. Hierdoor brengen ze versnelling aan in huidige veranderingen.

Thema's waar je een Transformatie Talent voor in kan zetten

Onze Talenten kunnen voor verschillende thema's ingezet worden. Welke thema's dat zijn vind je in de rechterkolom.

Heb jij een ander thema in gedachten waarvoor je een Transformatie Talent wilt inzetten? Dan wisselen we graag van gedachten om de mogelijkheden te bespreken.

null Klantonderzoek

null Procesverbetering

null HR-systeem requirements opstellen

null Employee journey mapping

null Change en communicatiemanagament

null Google Data Studio dashboarding

null Customer journey mapping

null PMO

Wat anderen over onze Transformatie Talenten zeggen

“Als VGZ maken we al geruime tijd gebruik van één van de young professionals van Kirkman Company. Het mooie van deze dienstverlening is dat je als organisatie - in aanvulling op de talenten van je eigen mensen - tijdelijk de beschikking krijgt over toptalent dat gekenmerkt wordt door een grote doe- en denkkracht, enthousiasme en positiviteit. Frisheid en originaliteit worden gecombineerd met planmatig en methodisch werken. 

Opvallend aan de young professional is ook het tonen van lef en het zijn van 'de verbaasde kabouter' (je nog oprecht kunnen verwonderen en vragen durven stellen die tot denken zetten). Voor iedereen die tijdelijk de behoefte heeft aan (extra) toptalent is de inzet van een young professional van Kirkman Company een aanrader!"

Benno Siegert

Directeur People & Experience - Coöperatie VGZ

"Het is het onzichtbare wat nodig is om een project te laten slagen. Zien waar iets niet gedaan wordt, beter kan of waar iemand hulp voor nodig heeft. Als je er vaker/langer bent en de mensen leert kennen, kan je dit heel goed doen.

Young professionals van Kirkman Company zijn change gedragen. Ze zitten niet in de waan van de dag en zijn geen onderdeel van de politiek. Ze zijn de rebel binnen het systeem, die duft te vragen waarom we iets op een bepaalde manier doen.

Daarnaast zijn de young professionals hoogopgeleid en ambitieus; ze weten waar ze voor komen en wat ze willen bereiken. Via hen krijg je toegang tot de ervaring van Kirkman Company als geheel, en alle anderen daarbinnen.

Hun enthousiasme en drive kan elk project laten slagen!"

Caroline Swanenberg

Directeur HR - Mediahuis

Wat onze Transformatie Talenten zeggen


Paulien Goudsmit - Transformatie Talent


Sjoerd van Kempen - Transformatie Talent

Interesse? Of meer weten?

Mail of bel met Alma Vermeulen - Senior consultant

088 4040 400 | a.vermeulen@kirkmancompany.com