Aandeelhouders

Het bestaansrecht van een organisatie bestaat uit haar maatschappelijke relevantie. De waardecreatie voor aandeelhouders volgt uit het dienen van grotere of kleinere maatschappelijke behoeftes. Betrokken aandeelhouders dagen de organisatie uit en zorgen voor kapitaal. Die oprechte betrokkenheid vindt haar fundament in het geloof in het bestaansrecht, een goede strategie en de executiekracht om deze strategie tot uitvoer te brengen.

Als CEO ben je aan zet om de veelheid aan interne en externe uitdagingen te vertalen naar jouw organisatie. Anno 2020 is het niet meer de vraag of jouw organisatie iets moet met klantbeleving, duurzaamheid, digitalisering, talent management, samenwerkingen etc. Het wordt allemaal van je verwacht om relevant te blijven op de lange termijn. Hoe creëer je een organisatie die in staat is mee te bewegen met de continue verandering terwijl je de huidige operatie ook op orde brengt en houdt? 

We zien vaak dat bovenstaande onderwerpen in isolatie aangepakt worden terwijl voor een duurzame transformatie een integrale aanpak nodig is die afdelingen overstijgt. Hoe doorbreek je bestaande patronen die ooit nuttig waren, maar nu remmend werken? En hoe benut je de vakkennis en ervaring van de mensen binnen je organisatie zodat ook zij zich in gaan zetten voor de transformatie?

Wij helpen je met het scherp krijgen, ontwerpen én uitvoeren van jouw transformatie, dwars door én in co-creatie met de gehele organisatie. Van het opnieuw uitvinden van je bestaansrecht tot het herinrichten en in beweging brengen van de organisatie.


null Jouw 100 dagen analyse

null Opzetten en begeleiden van je 360 graden transformatie

null Het verkrijgen van strategie alignment

Gerelateerde klantcases

Vraag vanuit organisatie: Hoe kunnen we een gepaste rol spelen in het toekomstbestendig maken van onze kerk? En welke transformatie moeten we als dienstenorganisatie intern doormaken? 

Aanpak: Het scherpstellen en structureren van wat nodig is om een toekomstbestendig kerk te zijn en wat dit betekent voor de interne dienstenorganisatie. Daarnaast ambities realiseren en beweging creëren: luisteren en verdiepen in doel- en klantgroepen van de kerk, experimenteren met ‘voice of the customer’ methodieken en inrichten van een passende organisatie.

Resultaat: Een beweging naar een betekenisvolle kerk zijn voor 17 miljoen Nederlanders én een toekomstbestendige dienstenorganisatie. 

Vraag vanuit organisatie: Hoe kunnen we de juiste mensen aantrekken, motiveren en behouden en onze medewerkers dezelfde ervaring geven als onze klanten? Help ons transformeren tot het meest persoonlijke klantcontactcentrum, voor klanten én medewerkers. 

Aanpak: Met de gehele organisatie op People Expeditie ‘to become the most personal customer contact center’. 

Resultaat:  Een beweging naar een succesvolle organisatie waarin klanten en medewerkers dezelfde persoonlijke experience en de ‘Cygnific Magic’ ervaren. 

Vraag vanuit organisatie: Help ons om ons collectief (van bedrijven) aan een gezamenlijk doel te verbinden, daarop expliciete en collectieve doelstellingen te formuleren en een passende vorm te vinden om hierop te sturen.

Aanpak: Vormgeven en implementeren van de strategie ‘Vebego Vitaliseert’ en het begeleiden van de directie en het managementteam in het leidinggeven in de transformatie. 

Resultaat: Een integrale en gedragen langetermijnstrategie die het collectief met elkaar verenigt. Van een groep autonome bedrijven naar een krachtig en ‘guided’ collectief in 2025.Onze artikelen

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van het vakgebied. Lees daarover meer in onze publicaties.

Interesse? Of meer weten?

Mail of bel met Roy Klaassen - Practice lead Transform 360

088 4040 400 | r.klaassen@kirkmancompany.com

arrow_drop_up arrow_drop_down