HR-sourcing en HR IT-selectie

Als CHRO wil je passende en de juiste HR-dienstverlening aanbieden aan jouw medewerkers, managers, externen, stagiaires, expats, sollicitanten etc. Maar hoe doe je dat? Moet je dat allemaal zelf doen en heb je daarvoor de juiste kennis en ervaring in huis?


Wij helpen je met de inrichting van een optimale HR-dienstverlening met succesvolle samenwerking met experts in de markt. We geven antwoord op de volgende vragen: Welke keuzes kan ik maken in “zelf doen, uitbesteden of samenwerken’’, of een combinatie daarvan? Welke partij(en) passen het beste bij die ambitie? Hoe zorg ik voor een soepele transitie naar de nieuwe situatie?


Of het nou gaat om HR-dienstverlening die administratief van aard is, zoals personeels- of salarisadministratie, of om dienstverlening rondom een specifiek onderdeel of proces zoals mobiliteit, learning, duurzame inzetbaarheid of IT-ondersteuning. Wij helpen je naar een nieuwe situatie waarin (delen van) de HR-dienstverlening door nieuw geselecteerde partner(s) worden uitgevoerd.


Doel

  • Bewuste keuze hoe de HR-dienstverlening wordt ingericht in termen van ‘’make, buy or ally’’, die passend is bij de strategische doelen en huidige            volwassenheid van jouw organisatie en haar medewerkers.
  • Het hebben van een slim en doordacht contract met de beste partner(s).
  • Een naadloze overgang zodat alle HR-professionals en medewerkers kunnen werken volgens de nieuwe situatie die optimaal aansluit bij jouw
              organisatie en ambities.