arrow_drop_up arrow_drop_down
medewerkersbeleving verbeteren

HR & Employee Experience

Wij realiseren een voor jou unieke medewerkersbeleving 

als onderscheidend vermogen van de organisatie.  

kleine en krachtige HR functie

Wij realiseren een kleine en krachtige HR functie

onderscheidend vermogen

Een voor jou unieke medewerkersbeleving als onderscheidend vermogen

wendbaarheid van een organisatie

Samen vergroten we de wendbaarheid van jouw organisatie

Gebaseerd op CKPA framework

Succesvol transformeren

Dat lukt alleen als ook medewerkers deze ambitie willen omarmen. Daarom is een visie en focus op medewerkers zo belangrijk. Een cultuur waarin de medewerker én zijn of haar behoeften centraal staat. Voor leuker werk, betekenisvolle medewerkers en betere resultaten.

Samen met jou bouwen we aan een extern georiënteerde HR functie; met een blik die daadwerkelijk naar buiten is gericht. Een HR functie die klein en voldoende geautomatiseerd is. Wendbaar en flexibel is ingericht en gebruik maakt van innovatieve partners. HR als regiefunctie met volledige focus op medewerkers en bewuste keuzes op wat zelf te doen en wat uit te besteden.

Verder vergroten wij de wendbaarheid van jouw organisatie. Iets dat we de afgelopen jaren voor bijna alle corporates, grote familiebedrijven, scale-ups en publieke organisaties hebben mogen doen. Met succes. 

Dit resultaat bereik je alleen maar met winnende teams. Teams die zichzelf willen en kunnen vernieuwen. Met mensen die betrokken zijn bij de ambities van de organisatie en inzicht hebben in hoe zij samen het verschil kunnen maken. En daar helpen wij jou graag bij.

8,7

Score van onze klanten 

15+

Ervaring

26

Consultants

+500

succesvolle trajecten

review Frank de Roon, Projectleider - Inter IKEA Systems

Kirkman Company is gefocust op transformeren en ik ervaar het als heel prettig dat er duidelijk gewerkt wordt in een partnership. Het zijn prettige en professionele mensen. Het beste aan ze is dat ze écht komen om mee te denken en niet louter deliverables afleveren. Ze zijn betrokken bij ons als opdrachtgever en bedrijf en ondersteunen duidelijk het gezamenlijke doel.

Frank de Roon, Projectleider - Inter IKEA Systems

Cases

Dienstenorganisatie PKN

Dienstenorganisatie PKN

Vraag vanuit PKN: Het ledenaantal loopt terug. Hoe kan PKN haar rol de komende jaren anders vervullen?

De aanpak: Helpen bij de uitvoering van een datagedreven cultuurverandering.

De uitkomst: Medewerkers zijn meer tevreden en enthousiast over de organisatie en voelen zich beter in staat gesteld om in de verandering mee te gaan. 

ING case

ING

Vraag vanuit ING: Door aflopende contracten en andere ambities hebben we een nieuw sourcingsmodel nodig, welke?

De aanpak: Helpen bij het selecteren van de juiste leverancier voor een nieuwe HR IT oplossing.

De uitkomst: Een volledige veranderaanpak opgesteld en deze geïmplementeerd. Innovatie staat hierbij voorop, Kirkman ondersteunt hierbij.

DSM medewerkersbeleving

DSM

Vraag vanuit DSM: Hoe kunnen we de communicatieaanpak ontwikkelen?

De aanpak: Een geheel nieuwe change, training- en communicatieaanpak van het Global HR Transformatie Programma.

De uitkomst: Een betere communicatie tussen medewerkers onderling om met de organisatie mee te transformeren.                                                                                             

Werkwijze

HR Transformatie

HR Transformatie

Wij helpen je bij het richten, inrichten en verrichten van je gehele HR ambitie. Daarin is het cruciaal om een gezamenlijk antwoord te formuleren op vier heldere vragen en hier ook naar te handelen. Namelijk: 1. Wat is de business behoefte ten aanzien van HR? 2. Welke diensten dienen we als HR-functie te leveren? 3. Hoe organiseren we dat? 4. Welke competenties, capabilities en oplossingen hebben we vervolgens nodig?

HR Sourcing

HR Sourcing: strategie, selectie, implementatie & transitie

Tijdens de Strategiedefinitie helpen wij met het definiëren van jouw HR-strategie en brengen we jouw partners en klanten in kaart. Hierbij maken we een analyse van de huidige en toekomstige situatie op basis van jouw visie, missie en ambities. De strategie bepaalt welke HR Activiteiten op welke manier uitgevoerd worden. Dit wordt in de ‘Choice-fase’ vertaald naar bewuste keuzes op het gebied van het zelf doen (Make), activiteiten aan de markt uit te besteden of in te kopen (Buy) of in samenwerking of partnership activiteiten uitvoeren (Ally). De volgende stap is de ‘Change-fase’, waarin de implementatie van de sourcingsstrategie en geselecteerde sourcingsopties centraal staat. Dit is de officiële transitie van jouw HR-organisatie. Om te zorgen dat de geïmplementeerde sourcingsstrategie duurzaam is en professioneel bestuurd blijft, is er in de laatste fase focus op ‘Control’: professioneel opdrachtgeverschap.  

Employee Experience Management

Employee Experience Management

Een goede employee experience (EX) krijgt bij steeds meer organisaties een prominente plek in de organisatie strategie. Maar waar te beginnen? Door het uitvoeren van een volwassenheidsanalyse krijg je een beeld van hoe EX nu is georganiseerd. Dit geeft richting waar focus nodig is om deze competentie goed in te richten in de organisatie. Het betrekken van medewerkers in deze reis zorgt voor meer betrokkenheid en de gewenste beleving. Zo wordt de EEM competentie ingebed in de organisatie, krijgt het continu aandacht en groeit de consistentie door de organisatie.

Employee Journey Mapping

Employee Journey Mapping

Een grote uitdaging voor organisaties is het creëren van een consistente employee experience. Juist dit goed en vlekkeloos organiseren zorgt voor samenhang door het bedrijf heen. Wij helpen met het opstellen van een omnichannel strategie, inzicht in en innovatie op touchpoints en moments of truth door Employee Journey Mapping en het beschrijven van het verbeterpotentieel in de verschillende medewerkersbeleving vanuit deze omnichannel strategie.

Cultuurontwikkeling

Cultuurontwikkeling

Wij helpen organisaties om een organisatiecultuur, mindset en gedrag te realiseren die optimaal bijdragen aan het realiseren van de organisatiestrategie. Dat doen wij o.a. door samen een visie, kernwaarden en structuur te definiëren die passen bij jouw organisatie en deze te vertalen naar uitvoering.


Contact Tim Meurs Senior consultant

Tim Meurs
Principal consultant  
Practice lead
HR & Employee Experience 

Mail of bel met Tim Meurs

Neem contact op via het contactformulier hieronder! Liever bellen? Ik ben te bereiken via 088 4040 400