arrow_drop_up arrow_drop_down

Doe de Kirkman

Transformeer naar 100% relevantie voor alle stakeholders

Geen enkele organisatie staat stil

Iedereen wordt volcontinu uitgedaagd zijn of haar organisatie morgen beter te laten presteren dan vandaag. Of het nu gaat om de uitdagingen van vandaag, of de kansen van morgen. Binnen een afdeling of organisatie als geheel. Omdat het altijd beter kan of omdat het soms écht anders moet.

Onderzoek toont aan dat organisaties die gericht zijn op het leveren van waarde voor ál hun stakeholders innovatiever zijn, minder verzuim en verloop kennen, loyalere klanten hebben én (dus) financieel beter presteren. Het is relevanter dan ooit om de relatie met stakeholders goed te onderhouden en te realiseren hoe je van waarde bent voor jouw stakeholders.

Wij geloven dat iedere organisatie het potentieel heeft te transformeren naar 100% relevantie voor alle stakeholders. Wij zien transformeren als de optelsom van en een continu samenspel tussen verbeteren, veranderen en vernieuwen. Voor alle transformaties hanteren wij vijf sleutels voor succesvol transformeren en het ‘TransformatieBrein’ als onderscheidende aanpak.

WAT BELOVEN WE JOU ALS JE DE KIRKMAN DOET?

Als je met ons aan de slag gaat is het omdat er een wederzijdse klik is. Je houdt ervan om te worden uitgedaagd. Om het resultaat echt beter te maken. We zijn niet bang om te schuren en wrijven. Onbevooroordeeld en vanuit meerdere stakeholderperspectieven. Om pas na een verkenning te beginnen met het zoeken naar antwoorden. Wij stappen pas in als we denken echt het verschil te kunnen maken. We helpen je jouw bestemming te vinden. Definiëren het pad om daadwerkelijk samen op reis te gaan. We zijn al bijna 20 jaar vertrouwd met transformatie-vraagstukken. Als trekker, als aanjager en als expert. We zijn pas tevreden als jouw transformatie echt is geslaagd!

Wij zijn jouw transformatie-partner. Wat al onze professionals gemeen hebben is dat zij het vak van transformeren beheersen. Om te transformeren brengen wij verschillende expertises in. Dit doen wij met een team van 75 professionals. Deze zijn georganiseerd in vier practices die zich primair richten op een stakeholder. Door te streven naar 100% relevantie voor klanten, medewerkers, business partners, milieu en maatschappij realiseer jij winst, groei en duurzame aandeelhouderswaarde. Dit is niet alleen iets waarin wij geloven, onderzoek wijst dat ook uit.