Data Ecosystemen: High tech & High Touch

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Data is overal. Open data, publieke data, subscriptie modellen en meer. Desondanks gebruiken organisaties hier nog maar een fractie van. Wij helpen jou om inzichten naar boven te halen door een goede mix van vernieuwende samenwerkingsvormen met platformen, technologie en data expertise om gezamenlijk (klanten, leveranciers, partners) optimaal elkaars krachten te benutten.


Doel 

Meer datagedreven werken binnen een werkveld, industrie, branche of geografie. Doordat deelnemers allemaal dataleverancier en afnemer zijn worden investeringen gedeeld en de voordelen vergroot. Als deelnemende klantorganisatie krijg je benchmarks, trends en continu vernieuwende inzichten terug. Als leverancier vergroot je je marktbereik en neem je actief deel aan een transparante datacultuur in Nederland.


Werkwijze

High tech: Op basis van de laatste cloudtechnologieen voor data-analytics en visualisaties wordt het platform ter beschikking gesteld aan de deelnemers. Via een gebruikersvriendelijke web-based omgeving kunnen deelnemers gebruik maken van het platform.

High touch: Met een groep enthousiaste deelnemers starten we de opzet van het dataplatform. Hierbij worden wederkerige bijdragen aan een gedeeld en overstijgend belang continu afgestemd onder de deelnemers en wordt er gewerkt naar een doelgerichte, langetermijnsamenwerking.