Boeken van Kirkman Company

Onze boeken

Wij houden ervan om te delen. In onze boeken brengen we verwondering, visie, ervaringen, inzichten en handvatten van onszelf en van anderen bij elkaar. Visionair waar dat nodig is en pragmatisch waar dat kan. Zodat jij ook jouw organsiatie voor kan bereiden op de wereld van morgen. Een daar helpen wij je uiteraard graag bij.

Zet je klant centraal – Bouwen aan commercieel succes met de hele organisatie boek

€ 29,95

Zet je klant centraal – Bouwen aan commercieel succes met de hele organisatie

Evelien van Damme, Karolien van der Ouderaa & Roy Klaassen

Hoe zet je als organisatie jouw zakelijke klant centraal?

Commercie in het B2B-veld is aan het veranderen. We zien nieuwe verdienmodellen, samenwerkingsverbanden, transparantie in klantbehoeften en oneindig veel technologische ontwikkelingen. Organisaties zijn zoekende en stellen zich de vraag hoe om te gaan met deze ontwikkelingen en hoe stappen te zetten om in alle facetten van de organisatie commercieel gedachtegoed terug te laten komen. Daar ligt de sleutel om goed aan de klantwensen te voldoen.


In het boek ‘Zet je klant centraal! Bouwen aan commercieel succes met de hele organisatie’ lees je hoe je deze transformatie maakt vanuit een integrale aanpak. Ook delen 25 commercieel directeuren hun visie en lessen in het boek. Aan het woord komen directeuren van onder meer Achmea, Yacht, ASR, Transavia, Boskalis en Salesforce. Wees bereid je kwetsbaar op te stellen en open te staan voor nieuw gedachtegoed rondom commercie. Aan welke knop ga jij draaien om met de hele organisatie te bouwen aan commercieel succes?

Bekijk ook onze andere boeken

Bestellen

 

 

Bestellen

 

 

Bestellen

 

 


Bestellen

 

 

Bestellen

 

 

Bestellen