Young Professional bij
Kirkman Company

Wat vragen wij?

null Afgeronde universitaire opleiding

null Relevante nevenactiviteiten

null 1-3 jaar werkervaring

null Een overtuigende en positieve uitstraling

null Groot inlevingsvermogen

null Een just-do-it mentaliteit

null Een innovatieve mindset

Wat bieden wij?

null Uitdagende klantopdrachten

null Persoonlijk ontwikkelprogramma  t.w.v. €14.400,- p.jaar

null Een concurrerend salaris

null Start met 24 vakantiedagen

null Netto onkostenvergoeding

null Een leaseauto en OV-kaart

null Laptop en telefoon

Aan de slag als Young Professional

Als Young Professional stroom je in als Junior Consultant en breng je het grootste gedeelte van je tijd door bij grote, uitdagende organisaties in de publieke en private sector. Daar help je bijvoorbeeld met een cultuurverandering, de selectie van business partners of de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Je bent een authentieke impact-maker die op je eigen manier waarde toevoegt aan onze organisatie. Je bent in staat om onder verantwoordelijkheid van een senior collega en/of opdrachtgever zelfstandig de afgesproken deliverables te realiseren. Daarnaast neem je twee jaar lang deel aan het Young Professional Programma. Je ontwikkelt je daarmee tot een absolute top-consultant voor het helpen verbeteren, veranderen en vernieuwen van bedrijven, organisaties en processen. 

Hebben we je interesse gewekt?

  Heb je interesse in het Young Professional Programma van Kirkman Company? Klik dan op de onderstaande button en solliciteer via onze partner Connectors.

Hopelijk tot ziens!

Wat zegt Jeanice  over ons 
Young Professional Programma

"Naast alle afwisseling is Kirkman Company een mooie plek om veel te leren en een leuke tijd te hebben met collega’s." Jeanice Boerland, Junior Consultant bij Kirkman Company

In dit artikel doe ik mijn verhaal over mijn persoonlijke ervaring bij Kirkman Company; waarom ik voor het bedrijf heb gekozen, wat mijn ontwikkelingen zijn, hoe mijn gemiddelde werkweek eruit ziet en hoe ik de cultuur binnen de organisatie ervaar.

Procedure bij interesse

Interesse

Om te ontdekken of jij een match met ons bent, vragen we je om je CV en motivatie te sturen. De eerste selectie loopt via onze partner Connectors. Zij nemen telefonisch contact met je op.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. We zijn benieuwd naar wie je bent en wat je motiveert om te solliciteren voor het 

Young Professional Programma bij Kirkman Company.

Capaciteitentest

Als het gesprek voor jou en ons positief is verlopen, nodigen we je uit om online een capaciteitentest te maken. Deze test bestaat uit twee delen; een assessment en een persoonlijkheidstest.    

Selectiemoment

De laatste ronde vindt plaats bij Kirkman Company en bestaat uit een kennismakingsgesprek, een case en een inhoudelijke presentatie. We dagen je uit om jezelf te zijn en te ontdekken of wij een mooie match zijn!

Interesse? Of meer weten?

Mail of bel met Alma Vermeulen - Senior consultant

088 4040 400 | a.vermeulen@kirkmancompany.com