Young Professionals

Wat vragen wij?

null Afgeronde universitaire opleiding

null Relevante nevenactiviteiten

null 1-3 jaar werkervaring

null Een overtuigende en positieve uitstraling

null Groot inlevingsvermogen

null Een just-do-it mentaliteit

null Een innovatieve mindset

Wat bieden wij?

null Uitdagende klantopdrachten

null Ontwikkelprogramma gefaciliteerd door YSE twv €14.400,- per jaar

null Een concurrerend salaris

null Start met 24 vakantiedagen

null Netto onkostenvergoeding

null Een leaseauto en OV-kaart

null Laptop en telefoon

Aan de slag als Young Professional

   Als Young Professional stroom je in als Junior consultant en breng je het grootste gedeelte van je tijd door bij grote, complexe organisaties in de publieke en private sector. Deze organisaties help je bijvoorbeeld met een cultuurverandering, de selectie van partners of de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Je bent in staat om onder verantwoordelijkheid van een senior collega en/of opdrachtgever zelfstandig deliverables te realiseren. Daarnaast neem je twee jaar lang deel aan het Young Professional Programma. Je ontwikkelt je tot absolute top-consultant, zodat jij organisaties kan helpen verbeteren, veranderen en vernieuwen.

Solliciteer nu

  Heb je interesse in het Young Professional Programma van Kirkman Company?


We zoeken naar authentieke impactmakers, die op hun eigen manier van toegevoegde waarde zijn en ons DNA een stukje verrijken. Bezoek dan eens de site van ons zusterbedrijf YSE, met hen organiseren wij de werving en ontwikkeling van talenten. Neem een kijkje op de website van YSE en meld je aan. Wie weet tot ziens!

Wat Jeanice over het
Young Professional Programma zegt

  Ik doe mijn verhaal over mijn ervaring met Kirkman Company; waarom ik voor het bedrijf heb gekozen, wat mijn ontwikkelingen zijn, hoe mijn gemiddelde werkweek eruit ziet en hoe ik de cultuur binnen de organisatie ervaar.                                          

 "Naast alle afwisseling is Kirkman Company een mooie plek om veel te leren en een leuke tijd te hebben met collega’s." Jeanice Boerland, Junior consultant.

Wij zijn Kirkman Company

Sollicitatieproces

Interesse

Om te beoordelen of jij de perfecte kandidaat voor deze vacature bent, vragen we je om je CV en motivatie te sturen via onderstaande button.  De selectie loopt via onze partner YSE. Zij nemen telefonisch contact met je op.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. We zijn benieuwd naar wie je bent en wat je motiveert om te solliciteren voor het 

Young Professional Programma  bij Kirkman Company.
           

Capaciteitentest

Als het gesprek positief is verlopen nodigen we je uit om online een capaciteitentest te maken. Deze test bestaat uit twee delen; een assessment en een persoonlijkheidstest.


          

Selectiemoment

De laatste ronde van de procedure vindt plaats op kantoor bij Kirkman Company en bestaat uit een kennismakingsgesprek, case en inhoudelijke presentatie. We dagen je uit om jezelf te zijn en te ontdekken of het matcht.

Interesse? Of meer weten?

Mail of bel met Alma Vermeulen - Senior consultant

088 4040 400 | a.vermeulen@kirkmancompany.com