Werkstudent Consultancy bij Kirkman Company

Ambieer jij een carrière in consultancy en wil je meehelpen aan onze naamsbekendheid op het gebied van HR? Dan is dit de perfecte opstap voor jou.


Passen wij bij elkaar?

Als werkstudent consultancy maak je deel uit van het HR & Employee Experience (HR&EX)  team van Kirkman Company. In dit team zorgen we ervoor dat medewerkers succesvol opereren. Transformeren lukt ten slotte alleen als alle medewerkers de organisatieambities omarmen. Jij bent primair bezig met de dagelijkse uitvoering van alle activiteiten op het gebied van marketing en communicatie voor ons team. Daarmee zet je ons team nog beter op de kaart en maak je gelijk kennis met het consultancy-vak. Uiteraard doe je het samen met het team én de marketing manager.


Wat ga zijn je werkzaamheden? 

  • Het opstellen van een marketing en communicatieplan en het schrijven van artikelen rondom inhoudelijke HR onderwerpen;
  • Het produceren van marketing-uitingen over onze practice, bijvoorbeeld aan de hand van interviews, video’s, infographics en podcasts;
  • Het plannen en organiseren van een zakelijke events, zoals lunchbreaks waar wij o.a. HR directeuren/CHRO’s ontvangen;
  • Leuk idee? Wij doen met je mee en staan open voor jouw creatieve input!

 

Wat vragen we

Jouw werkzaamheden zijn voor jou een manier om je creativiteit te uiten. Je bent positief en denkt in oplossingen. In je werk weet je de juiste mensen te bereiken en ben je een echte teamspeler, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Daarbij ben je georganiseerd en ga je planmatig te werk. Je bent proactief en flexibel en durft eigenaarschap te tonen. Om zo goed mogelijke content te creëren heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Herken je jezelf in dit plaatje? Dan hoef je alleen nog de volgende zaken af te vinken:

  • Je bent bezig met een WO-opleiding in de richting van HR of hebt sterke affiniteit met HR.
  • Je bent beschikbaar voor 2-3 dagen per week voor een periode van minimaal 6 maanden;
  • Je herkent je in onze kernwaarden en visie;


Wat krijg je

Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en een inspirerend team met gezellige en gepassioneerde collega’s. De ‘fun’ factor mag namelijk niet missen! Je hebt veel verantwoordelijkheid en krijgt de kans om van alle inhoudelijke HR expertises binnen Kirkman Company een indruk te krijgen. Je werkt actief mee aan de positionering van onze dienstverlening. Al doende leer je zo ook veel over het consultancy vak.

  • Zit jij hier goed op je plek en wil je verder het Consultancy vak in? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om door te groeien tot Junior Consultant binnen het team!
  • Natuurlijk krijg je ook een vergoeding voor je harde werk!

 

Ben jij wie wij zoeken? Solliciteer dan nu! Ken jij iemand die wij zoeken? Stuur de vacature dan vooral door!

Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com