Ontwerpen en implementeren Voice Of the Customer-programma

Veel organisaties luisteren naar klanten. Echter, we zien dat nog niet altijd het juiste vervolg daaraan wordt gegeven. Met ons Voice Of the Customer-programma gaan we met elkaar aan de slag om de stem van de klant actief en continu naar binnen te halen en de hele organisatie daar in mee te nemen.


Doel

Proactief en continu de stem van de klant horen en op de juiste plek in de organisatie laten landen, zodat de feedback niet alleen in rapportages en op schermen verschijnt, maar onderdeel is van het dagelijks werk van collega’s.


Werkwijze

Na de analyse wat er reeds gemeten en opgehaald wordt gaan we met elkaar het ideale plaatje optekenen. Hierbij gaat het niet alleen over waar we met onze klanten over in gesprek willen, maar ook; welke feedback moet bij welke collega terecht komen? Na het ontwerp en de validatie daarvan gaan we het ontwerp realiseren. De feedback komt bij collega’s terecht en wij gaan ze helpen dit in hun dagelijks werk toe te passen en te gebruiken. Tot slot gaan we ook met elkaar organiseren dat klanten terugkrijgen wat verbeterd is aan de hand van hun feedback.