arrow_drop_up arrow_drop_down

Transform 360

Wij helpen je met het scherp krijgen, ontwerpen én uitvoeren van jouw transformatie, dwars door én in co-creatie met de gehele organisatie

Customer Experience

Je ziet door de bomen het bos weer: inzicht in wat je moet doen om de gewenste transformatie te creëren 

klantbeleving consistent

Het selecteren en toepassen van de juiste veranderstrategieën zodat dat het deze keer écht gaat gebeuren en gaat lukken

klantgerichte cultuur

Beweging in de organisatie doordat leidinggevenden én medewerkers inzien dat het anders kan of moet, begrijpen welke richting de organisatie op gaat en mee willen werken aan de transformatie

Een integrale transformatie-aanpak voor duurzaam resultaat

Als CEO ben je aan zet om de veelheid aan interne en externe uitdagingen te vertalen naar jouw organisatie. Anno 2020 is het niet meer de vraag of jouw organisatie iets moet met klantbeleving, duurzaamheid, digitalisering, talent management, samenwerkingen etc. Het wordt allemaal van je verwacht om relevant te blijven op de lange termijn. Hoe creëer je een organisatie die in staat is mee te bewegen met de continue verandering terwijl je de huidige operatie ook op orde brengt en houdt? 

 

We zien vaak dat bovenstaande onderwerpen in isolatie aangepakt worden terwijl voor een duurzame transformatie een integrale aanpak nodig is die afdelingen overstijgt.
Hoe doorbreek je bestaande patronen die ooit nuttig waren, maar nu remmend werken? En hoe benut je de vakkennis en ervaring van de mensen binnen je organisatie zodat ook zij zich in gaan zetten voor de transformatie?

 

Kortom, waar begin je? Dat is precies waar wij ons op richten, de transformatie in het groter geheel structureren en organiseren. Wij helpen bij het bepalen wat je wil bereiken (je bestemming) en vooral ook bij het vormgeven van de aanpak (het pad) en het begeleiden tijdens de reis. In co-creatie, zodat jouw medewerkers het zelf gaan doen. Je zult versteld staan wat dit met de trots binnen jouw organisatie doet!

Werkwijze

Waarom transformeren?

We verkennen gezamenlijk wat de problemen zijn die opgelost moeten worden. Die staan niet op zichzelf, maar hebben vaak een effect op elkaar. De verbanden hiertussen maken we inzichtelijk. Daarbij focussen we niet alleen op wat er zichtbaar is, maar brengen we ook gedragspatronen naar boven.

Waartoe transformeren?

Naast het helder hebben van wat er speelt in jouw organisatie, is het van belang om te weten waar je naartoe wilt ontwikkelen. Wat is je ambitie? Wat doet jouw organisatie in de toekomst? Hoe werken jullie binnen (of misschien zelfs wel buiten) deze organisatie? Op welke kansen en ontwikkelingen wil je inspelen? 
Omnichannel-strategie ontwikkeling en implementatie

Wat transformeren?

Wat zijn de knoppen waar je aan moet draaien om de hele organisatie in beweging te krijgen? Vaak zijn dit er minder dan je vooraf verwacht. De integrale benadering zorgt ervoor dat duidelijk wordt dat vanuit verschillende afdelingen of aandachtsgebieden er vergelijkbare problemen of patronen zijn. Die kunnen dan gezamenlijk aangepakt worden. Hierdoor is de transformatie ook duurzamer. Je hebt namelijk geen last meer van onderdelen in het systeem die nog niet meegegaan zijn in de transformatie en het oude systeem in ere houden. 
klanten in haar DNA

Hoe transformeren?

Dit is het moment om je pad vast te stellen en de reis te starten. Wij laten je niet alleen met een mooi rapport, maar helpen je gedurende de reis waar nodig. Dit kan betekenen dat wij delen van de uitvoering voor onze rekening nemen, maar vooral dat wij de ambassadeurs die in jouw organisatie verantwoordelijk zijn voor de transformatie begeleiden en coachen. Verandering kost tijd en doet soms pijn, maar als je het vol weet te houden brengt het die relevantie waar je naar op zoek bent. Wij kennen de fases waar je doorheen gaat en begeleiden je door dit proces. 

Evelien van Damme

Roy Klaassen

Managing partner

Transform 360


Mail of bel met Roy Klaassen

Neem contact op via het contactformulier hieronder! Liever bellen? Ik ben te bereiken via 088 4040 400