(Senior) data consultant

We zijn op zoek! 

Ben jij dé expert op data science? Met duidelijke projectervaring, een eigen visie op datagedreven werken én wil je meebouwen aan de Data Experience dienstverlening van Kirkman Company en haar klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

null Als Senior data consultant houd jij je bezig met het leveren van data science oplossingen voor organisaties en ontwikkel je initiatieven op basis van klantprocessen. 

null Je bent in staat om organisaties in beweging te brengen door jouw ervaring, jouw intrinsieke drive om hen te helpen data voor hen te laten werken en hen deze kennis en kunst eigen te maken.

null Je hebt aantoonbare expertise op onderwerpen zoals machine learning, NLP en process mining en bent in staat deze naar productie te brengen én vindt het leuk de klant deze onderwerpen uit te leggen en aan te leren. 

null Naast de dataprojecten voor klanten, liggen er mogelijkheden om junioren inhoudelijk in de opdracht te coachen.

null We zijn op zoek naar een collega die ons inhoudelijk komt versterken en die het leuk vindt om op deze inhoud te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe data proposities voor onze klanten.

 

Wat vragen we?

Je hebt relevante werkervaring in het datadomein (bij voorkeur op onderwerpen zoals process mining, retail customer experience analytics, en HR/people analytics), het begeleiden van projecten, de nodige kennis van data/technologieën en de implementatie hiervan. 


Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

null Minimaal 7 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als data scientist in een adviesrol;

null Academisch werk- en denkniveau en een relevante afgeronde IT-gerelateerde universitaire opleiding (bijv. Natuurkunde, Technische Bedrijfskunde, Wiskunde, Informatica, Bedrijfskundige informatica);

null Analytisch; je bent goed in het doorgronden van klantvragen en het onderscheiden van hoofd- en bijzaken;

null Datagedreven; altijd op zoek naar de nieuwste technologieën en toepassingen om Data Experience (DX) te verbeteren;

null Ondernemerschap; je bent een bouwer en bouwt graag mee aan onze organisatie en portfolio;

null Je hebt kennis van data lakes, data infrastructuur, datamodellering, rapportage, metadata en cloud modellen en technieken;

null Ervaren in het werken met programmeertalen en tools zoals bijvoorbeeld: Python, Big Query en Power BI, GDS, Tableau, SAP Analytics Cloud of Qlik. 


Ons aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Je kunt verwachten dat je naast opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben, ook meebouwt aan Kirkman Company. Bijvoorbeeld op gebied van productontwikkeling, marketing en sales, visievorming, organisatie- of portfolio ontwikkeling.


Waar we ons in onderscheiden:

null Je werkt in teams met betrokken, slimme collega’s;

null Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap;

null We bieden een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma met opleidingen, trainingen en coaching voor iedere type consultant;

null Je hebt veel autonomie en vrijheid, samen met onze klanten werken we toe naar het beste resultaat;

null We letten op elkaar: er is sprake van een gezonde werk-privébalans;

null We werken in een warme en welkome omgeving in het prachtige Baarnse boslandschap.


Daarnaast bieden we uiteraard een goed basissalaris (plus winstdeling), een uitstekende mobiliteitsregeling, 24 vakantiedagen (met groei naar 27), eigen laptop & telefoon en een jaarlijkse Kirkman ‘trip’. 


Over ons

Wij zijn een ondernemend transformatiebureau met betrokken, vakkundige, creatieve en een tikkeltje eigenwijze mensen. Verbeteren, veranderen en vernieuwen is wat we het liefste doen. Niet vóór klanten, maar in co-creatie. We geven richting, creëren beweging en duwen voort. We zijn uitgesproken en hebben een visie op de rol van organisaties op maatschappelijk relevante thema’s. Werken bij Kirkman Company betekent werken aan betekenisvolle klussen met veel vrijheid, werkplezier en intellectuele uitdaging.

Al meer dan 20 jaar werken we samen met organisaties om hen nóg beter te kunnen begeleiden naar meer relevantie voor alle stakeholders. Zo is de organisatie van vandaag, voorbereid op de wereld van morgen. Bij Kirkman Company werken bevlogen mensen met passie, op een eigen…wijze manier en zonder ego samen met onze klanten. Met veel passie en vanuit een herkenbare aanpak.

We zoeken naar authentieke impactmakers, die op hun eigen manier van toegevoegde waarde zijn en ons DNA een stukje verrijken.

Mogen we jou binnenkort verwelkomen in Baarn?


null Ondernemend  | Verbindend | Gepassioneerd | Eigen...Wijs | No Guts, No Story | Non Ego 

Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct 

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com