Senior Consultant Sustainable Business

Wat je gaat doen
Als Senior Consultant Sustainable Business voer je complexe projecten bij klanten uit op het gebied van duurzaamheid. Je kunt hierbij denken aan projecten getriggered door de CSRD waarbij we brijdragen aan het verduurzamen van vastgoed. Of aan de slag gaan met het opzetten van een Impact Ecosysteem. Het gaat je om het in gang zetten van de benodigde transformatie. Soms binnen de grenzen van de organisatie en soms als onderdeel van een ecosysteem waarin meerdere partijen zich committeren aan het aanpakken van maatschappelijke- en milieuvraagstukken. 


Jij bent het inhoudelijke aanspreekpunt bij meerdere klanten en beheert meerdere klantrelaties. Je zet onze bestaande proposities in de markt bij je relaties en herkent kansen en weet hier proactief op in te spelen. Naast opdrachten uitvoeren bij de klant ben je dan ook bezig met het in de markt zetten van de diensten en producten van Kirkman Company. Je stuurt teams van consultants aan bij de klant. Enerzijds ben je constant bezig om jezelf te ontwikkelen als consultant, maar je krijgt ook de ruimte om collega’s te begeleiden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. 


Jij als Senior Consultant Sustainable Business

Hebt relevante werkervaring (bij voorkeur in consultancy) in het domein van duurzaamheid in een corporate setting en/of publiek-private. Je beschikt over een verfrissende kijk op het functioneren van organisaties en de wijze waarop maatschappelijke- en milieuvraagstukken integraal onderdeel vormen van de strategie en bedrijfsvoering. 

Wat wij vragen

  • 5 tot 8 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als consultant;

  • academisch werk- en denkniveau; 

  • je kun een excellente project delivery realiseren;

  • goed inlevingsvermogen; 

  • je hebt een goed commercieel gevoel én relevant netwerk;  

  • overtuigende en positieve uitstraling en een ‘can do’ mentaliteit. 


Wat we jou bieden

null Een goed basissalaris (plus winstdeling), een uitstekende mobiliteitsregeling, 24 vakantiedagen (met groei naar 27); 

null Je hebt veel autonomie en vrijheid, samen met onze klanten werken we toe naar het beste resultaat;

null Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap;

null Een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma met opleidingen, trainingen en coaching;

null We werken in een warme en welkome omgeving in het prachtige Baarnse boslandschap.

null Een gezonde werk-privébalans;

null Je werkt met betrokken en scherpe collega's en leuke activiteiten zoals en de jaarlijkse Kirkman ‘trip’. 


Over ons

Kirkman Company verandert organisaties voor een mooiere wereld. Kirkman Company is een consultancybureau dat organisaties helpt om hun doelstellingen in harmonie met de mens, de samenleving en de natuur te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de sleutel tot een mooiere wereld in de hand hebben door er niet alleen over te praten, maar vooral door het te doen. Zo ontstaat er energie. Zo zorgen we voor beweging. Het gaat weer vooruit; en het gaat sneller dan je denkt.


Mogen we je binnenkort in Baarn verwelkomen?

Klik hier als je meer wilt weten over het stakeholderdomein Milieu & Maatschappij waar deze functie onder valt.


Wouter van Twillert

Principal Consultant

Solliciteer direct 

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com