Senior Consultant

 Public Private Ecosystems

Ben je nu werkzaam als extern adviseur of consultant? En toe aan de volgende stap naar een organisatie met een maatschappelijke missie en meer ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer met kernwaarden waar we trots op zijn? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken mensen die het transformeren van organisaties tot hun vak hebben gemaakt en onze kernwaarden in hun DNA dragen.


De rol

Als Senior consultant voer je zelfstandig complexe projecten bij klanten uit. Daarnaast stuur je teams van (junior) consultants aan bij de klant. Jij bent het inhoudelijke aanspreekpunt bij meerdere klanten en beheert meerdere klantrelaties. Je zet onze bestaande proposities in de markt bij je relaties en kunt vanuit het niets kansen creëren en relevante klanttrajecten verwezenlijken. Naast opdrachten uitvoeren bij de klant ben je dan ook bezig met het in de markt zetten van de diensten en producten van Kirkman Company. En je ontwikkelt je niet alleen als consultant maar krijgt ook de mogelijkheid om collega’s te begeleiden in hun ontwikkeling en bij te dragen aan business development.


Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van publiek-private samenwerking, maatschappelijke vraagstukken, ecosystemen, innovatieve partnerschappen en/of fondsenwerving. Je beschikt over een verfrissende kijk op het functioneren van organisaties en bouwt graag op een ondernemende manier gezamenlijk met klanten aan maatschappelijke impact.Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

  • 5 tot 8 jaar relevante werkervaring als consultant;
  • academisch werk- en denkniveau;
  • realiseren van excellente project delivery;
  • gezond commercieel gevoel én relevant netwerk;
  • groot inlevingsvermogen;
  • overtuigende en positieve uitstraling en een ‘can do’ mentaliteit.


Ons aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Je kunt verwachten dat je naast opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben, ook meebouwt aan Kirkman Company. Bijvoorbeeld op gebied van productontwikkeling, marketing en sales, visievorming, organisatie- of portfolio ontwikkeling.


Waar we ons in onderscheiden:

null Je werkt in teams met betrokken, slimme collega’s;

null Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap;

null We bieden een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma met opleidingen, trainingen en coaching voor iedere type consultant;

null Je hebt veel autonomie en vrijheid, samen met onze klanten werken we toe naar het beste resultaat;

null We letten op elkaar: er is sprake van een gezonde werk-privébalans;

null We werken in een warme en welkome omgeving in het prachtige Baarnse boslandschap.


Daarnaast bieden we uiteraard een goed basissalaris (plus winstdeling), een uitstekende mobiliteitsregeling, 24 vakantiedagen (met groei naar 27), eigen laptop & telefoon en een jaarlijkse Kirkman ‘trip’. 


Over ons

Wij zijn een ondernemend transformatiebureau met betrokken, vakkundige, creatieve en een tikkeltje eigenwijze mensen. Verbeteren, veranderen en vernieuwen is wat we het liefste doen. Niet vóór klanten, maar in co-creatie. We geven richting, creëren beweging en duwen voort. We zijn uitgesproken en hebben een visie op de rol van organisaties op maatschappelijk relevante thema’s. Werken bij Kirkman Company betekent werken aan betekenisvolle klussen met veel vrijheid, werkplezier en intellectuele uitdaging.

Al meer dan 20 jaar werken we samen met organisaties om hen nóg beter te kunnen begeleiden naar meer relevantie voor alle stakeholders. Zo is de organisatie van vandaag, voorbereid op de wereld van morgen. Bij Kirkman Company werken bevlogen mensen met passie, op een eigen…wijze manier en zonder ego samen met onze klanten. Met veel passie en vanuit een herkenbare aanpak.

We zoeken naar authentieke impactmakers, die op hun eigen manier van toegevoegde waarde zijn en ons DNA een stukje verrijken.

Mogen we jou binnenkort verwelkomen in Baarn?


Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com