Senior consultant
HR & EX Specialist

Ben je werkzaam als extern adviseur of consultant, of ben je een expert op een specifiek HR domein? En ben je toe aan de volgende stap naar een organisatie met een maatschappelijke missie en meer ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling? Voel jij je in je element in een dynamisch team van ongeveer 50 professionals in een informele werksfeer met kernwaarden waar we trots op zijn? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken mensen die het transformeren van organisaties tot hun vak hebben gemaakt en onze kernwaarden in hun DNA dragen.


De rol

Als senior consultant voer je zelfstandig complexe projecten bij klanten uit. Daarnaast stuur je teams van (junior) consultants aan bij de klant. Jij bent het inhoudelijke aanspreekpunt bij meerdere klanten en beheert meerdere klantrelaties. Je zet onze bestaande proposities in de markt bij je relaties en kunt vanuit het niets kansen creëren en relevante klanttrajecten verwezenlijken. Naast opdrachten uitvoeren bij de klant ben je dan ook bezig met het in de markt zetten van de diensten en producten van Kirkman Company. En je ontwikkelt je niet alleen als consultant maar krijgt ook de mogelijkheid om collega’s te begeleiden in hun ontwikkeling en bij te dragen aan business development.

Je hebt ervaring als externe consultant of middels projectmatig werk specifieke kennis op gedaan op een van de volgende thema’s: well-being, diversiteit en inclusie, performance management, talent management of learning en development. Je hebt een verfrissende kijk op hoe organisaties hun people ambities kunnen bereiken en hoe HR daarin haar rol kan pakken en waarmaken. Jij weet als geen ander het organiseren van de HR functie te koppelen aan het benutten van mens- en organisatiepotentieel.


Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

- 5 tot 8 jaar relevante werkervaring als consultant of een soortgelijke rol;

- academisch werk- en denkniveau;

- realiseren van excellente project delivery;

- gezond commercieel gevoel én relevant netwerk;

- groot inlevingsvermogen;

- overtuigende en positieve uitstraling en een ‘can do’ mentaliteit.


Ons aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Je kunt verwachten dat je naast opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben, ook meebouwt aan Kirkman Company. Bijvoorbeeld op gebied van productontwikkeling, marketing en sales, visievorming, organisatie- of portfolio ontwikkeling. Het HR&EX team is een groep van ongeveer vijftien professionals, met verschillende niveaus en expertises, die niet alleen goed klantwerk leveren, maar elkaar ook continue proberen uit te dagen en door te ontwikkelen. Ons team typeert zich door de sterke onderlinge betrokkenheid, de open manier van communiceren, het vertrouwen in elkaar en daarbij ook ruimte voor plezier en teambuilding.


Waar we ons in onderscheiden:

 - je werkt in teams met betrokken, slimme collega’s;

 - er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap;

 - we bieden een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma met opleidingen, trainingen en coaching voor iedere type consultant;

 - je hebt veel autonomie en vrijheid, samen met onze klanten werken we toe naar het beste resultaat;

 - we letten op elkaar: er is sprake van een gezonde werk-privébalans;

 - we werken in een warme en welkome omgeving in het prachtige Baarnse boslandschap.


- Daarnaast bieden we uiteraard een goed basissalaris (plus winstdeling), een uitstekende mobiliteitsregeling, 24 vakantiedagen (met groei naar 27), eigen laptop & telefoon en een jaarlijkse Kirkman Company ‘trip’.


Over ons

Wij zijn een ondernemend transformatiebureau met betrokken, vakkundige, creatieve en een tikkeltje eigenwijze mensen. Verbeteren, veranderen en vernieuwen is wat we het liefste doen. Niet vóór klanten, maar in co-creatie. We geven richting, creëren beweging en duwen voort. We zijn uitgesproken en hebben een visie op de rol van organisaties op maatschappelijk relevante thema’s. Werken bij Kirkman Company betekent werken aan betekenisvolle klussen met veel vrijheid, werkplezier en intellectuele uitdaging.

Al meer dan 20 jaar werken we samen met organisaties om hen nóg beter te kunnen begeleiden naar meer relevantie voor alle stakeholders. Zo is de organisatie van vandaag, voorbereid op de wereld van morgen. Bij Kirkman Company werken bevlogen mensen met passie, op een eigen…wijze manier en zonder ego samen met onze klanten. Met veel passie en vanuit een herkenbare aanpak.

Mogen we jou binnenkort verwelkomen in Baarn?


Ondernemend | Verbindend | Gepassioneerd | Eigen...Wijs | No Guts, No Story | Non Ego

Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct 

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com