Senior consultant
Customer Excellence

Ben je nu werkzaam als extern adviseur of consultant? En toe aan de volgende stap naar een organisatie met een maatschappelijke missie en meer ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer met kernwaarden waar we trots op zijn? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken mensen die het transformeren van organisaties tot hun vak hebben gemaakt en onze kernwaarden in hun DNA dragen.

De rol

Als Senior consultant voer je zelfstandig complexe projecten bij klanten uit. Daarnaast stuur je teams van (junior) consultants aan bij de klant. Jij bent het inhoudelijke aanspreekpunt bij meerdere klanten en beheert meerdere klantrelaties. Je zet onze bestaande proposities in de markt bij je relaties en kunt vanuit het niets kansen creëren en relevante klanttrajecten verwezenlijken. Naast opdrachten uitvoeren bij de klant ben je dan ook bezig met het in de markt zetten van de diensten en producten van Kirkman Company. En je ontwikkelt je niet alleen als consultant maar krijgt ook de mogelijkheid om collega’s te begeleiden in hun ontwikkeling en bij te dragen aan business development.

Om onze klanten optimaal te bedienen werken wij binnen de Customer Excellence practice continue aan onze ontwikkeling op zowel inhoudelijk als commercieel vlak. Hierbij richten we ons op vraagstukken die te maken hebben met Customer Experience. En ga je bijdragen aan de doorontwikkeling van ons Customer Experience framework. Dit framework laat zien op welke thema’s organisaties zich moeten ontwikkelen om te excelleren in klantbeleving.


Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

 • 5 tot 8 jaar relevante werkervaring als consultant;
 • academisch werk- en denkniveau;
 • realiseren van excellente project delivery ;
 • gezond commercieel gevoel én relevant netwerk;
 • groot inlevingsvermogen;
 • overtuigende en positieve uitstraling en een ‘can do’ mentaliteit.


Ons aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Je kunt meebouwen aan fantastische opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben. Verder bieden wij je:
 • goed basissalaris plus winstdeling
 • Start met 24 vakantiedagen (met groei naar 27)
 • een uitstekende mobiliteitsregeling
 • een laptop en telefoon
 • een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma
 • een gezonde werk-privébalans met mogelijkheid tot parttime werken
 • veel ruimte voor eigen initiatief en ambities


Over ons

We zijn een club van betrokken en gepassioneerde professionals. We kennen een informele én professionele cultuur met een platte structuur. Al jaren bouwen we met gezond verstand en zonder targets aan een succesvolle club. We zijn ambitieus en werken aan groei voor alle stakeholders. We zetten onze professionals aan het stuur, zonder allerlei mechanismen die afleiden van waar het werkelijk om draait. Wij willen onze professionals de ruimte geven die helpt om te doen wat nodig is. Dit heeft ons en onze klanten alleen maar succesvoller gemaakt. Het geeft mensen meer werkplezier en de ruimte om samen te ondernemen. En het versterkt onze relevantie en continuïteit op de lange termijn.

Vandaag de dag zijn we nog steeds groeiende om organisaties nóg beter te kunnen begeleiden naar meer relevantie voor alle stakeholders. Zodat organisaties vandaag voorbereid zijn op de wereld van morgen. En dat blijven we doen vanuit verschillende expertisegebieden. Altijd herkenbaar als een bewogen club van bevlogen mensen, op een eigen…wijze manier, zonder ego en samen met onze klanten en opdrachtgevers. Met veel passie en vanuit een herkenbare aanpak. Van betekenis zijn, op een ondernemende manier.


Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct 

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com