Selecteren van CX-tools en techsystemen om de gewenste klantbeleving waar te maken

Het landschap van tools en systemen waarmee je de klantreis ondersteunt en waarmaakt is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Van journey mapping tot feedback management, voor elk CX-doel is er wel een tool. Jouw klant is volop in beweging, dus dat zouden je CX-tech oplossingen ook moeten zijn!


Doel

Van front-end tot back-end; een gewenste klantbeleving waarmaken kan niet zonder de juiste ondersteuning van tools en systemen. Maar, waar moet je beginnen in dit grote landschap? Hoe maak je de juiste keuze? En wat levert het je op? Met onze aanpak helpen we jouw organisatie ook vanuit technologisch perspectief relevant en up-to-date te blijven om de klantbeloftes consistent waar te maken. Doel hierbij is door de juiste inzet van CX- tech primair de waarde voor je klant te verhogen, vanuit het geloof dat dat ook de waarde van je klant zal doen verhogen. 'High tech with a human touch.'


Werkwijze

Wij helpen je rondom CX-technologie met een aantal onderdelen. Gezamenlijk inzicht krijgen in waar je als organisatie staat met de inzet en het juiste gebruik van de beschikbare tools en systemen, maar ook bij de selectie van mogelijk nieuwe tools die je wilt inzetten om je gehele customer lifecycle te ondersteunen. Wij zijn hierin volledig onafhankelijk.