Principal Consultant
Sustainable Business

Ben jij die Principal Consultant met commercieel talent die organisaties helpt hun duurzaamheidsstrategie in de praktijk te brengen? 

Als Principal Consultant Sustainable Business ben je in staat bedrijfsstrategie en duurzaamheidsstrategie met elkaar te verenigen. Het op papier zetten is slechts een middel voor je; het gaat je om het in gang zetten van de benodigde transformatie. Soms binnen de grenzen van de organisatie en soms als onderdeel van een ecosysteem waarin meerdere partijen zich committeren aan het aanpakken van maatschappelijke- en milieuvraagstukken. 


De rol

  • Je hebt een relevant netwerk en put hier concrete leads uit die passen bij de dienstverlening van Kirkman Company. De positie van Kirkman Company als ‘Beste Adviesbureau Duurzaam' geeft jou daarbij dat duwtje in de rug.
  • De klant ziet jou als volwaardig gesprekspartner op C-level en je bent in staat om complexe programma’s te leiden op stuurgroepniveau. 
  • Je bent in staat om zelfstandig een programma te realiseren en teams van consultants aan te sturen. 

 

Wat vragen we

Je hebt relevante werkervaring (bij voorkeur in consultancy) in het domein van duurzaamheid in een corporate setting en/of publiek-private samenwerkingen en de nodige kennis op het gebied van onder andere de SDG’s, B-corp, circulariteit en richtlijnen als ISO 26000 en GRI. Je beschikt over een verfrissende kijk op het functioneren van organisaties en de wijze waarop maatschappelijke- en milieuvraagstukken integraal onderdeel vormen van de strategie en bedrijfsvoering.


Je herkent jezelf in de volgende beschrijving:

  • minimaal 10  jaar relevante werkervaring;
  • academisch werk- en denkniveau;
  • empathisch en organisatiesensitief binnen een multi-stakeholderveld;
  • overtuigende en positieve uitstraling en een ‘can do’ mentaliteit.


Ons aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Je kunt verwachten dat je naast opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben, ook meebouwt aan Kirkman Company. Bijvoorbeeld op gebied van productontwikkeling, marketing en sales, visievorming, organisatie- of portfolio ontwikkeling.


Waar we ons in onderscheiden:

null Je werkt in teams met betrokken, slimme collega’s;

null Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap;

null We bieden een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma met opleidingen, trainingen en coaching voor iedere type consultant;

null Je hebt veel autonomie en vrijheid, samen met onze klanten werken we toe naar het beste resultaat;

null We letten op elkaar: er is sprake van een gezonde werk-privébalans;

null We werken in een warme en welkome omgeving in het prachtige Baarnse boslandschap.

Uiteraard bieden we een goed basissalaris (plus winstdeling), een uitstekende mobiliteitsregeling, 24 vakantiedagen (met groei naar 27), eigen laptop & telefoon en een jaarlijkse Kirkman ‘trip’. 


Over ons

Wij zijn een ondernemend transformatiebureau met betrokken, vakkundige, creatieve en een tikkeltje eigenwijze mensen. Verbeteren, veranderen en vernieuwen is wat we het liefst doen. Niet vóór klanten, maar in co-creatie. We geven richting, creëren beweging en duwen voort. We zijn uitgesproken en hebben een visie op de rol van organisaties op maatschappelijk relevante thema’s. Werken bij Kirkman Company betekent werken aan betekenisvolle klussen met veel vrijheid, werkplezier en intellectuele uitdaging.

Al meer dan 20 jaar werken we samen met organisaties om hen nóg beter te kunnen begeleiden naar meer relevantie voor alle stakeholders. Zo is de organisatie van vandaag, voorbereid op de wereld van morgen. Bij Kirkman Company werken bevlogen mensen met passie, op een eigen…wijze manier en zonder ego samen met onze klanten. Met veel passie en vanuit een herkenbare aanpak.

We zoeken naar authentieke impactmakers, die op hun eigen manier van toegevoegde waarde zijn en ons DNA een stukje verrijken.

Mogen we je binnenkort verwelkomen in Baarn?

Klik hier als je meer wilt weten over het stakeholderdomein Milieu & Maatschappij waar deze functie onder valt.


Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct 

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com