arrow_drop_up arrow_drop_down

Practice lead 

Public Private Ecosystems 

Ben je nu werkzaam als extern adviseur of consultant? En toe aan de volgende stap naar een organisatie met een maatschappelijke missie waar meer ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 75 professionals in een informele werksfeer met kernwaarden waar we trots op zijn? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken mensen die het transformeren van organisaties tot hun vak hebben gemaakt en onze kernwaarden in hun DNA dragen.

De rol

Als Practice leader Public Private Ecosystems bouw je op een ondernemende wijze aan het succes van de practice, dat van Kirkman Company en onze klanten. Je weet hoe je een succesvol team bouwt. Je hebt visie op je vakgebied, verwerft met de practice de opdrachten én bent nauw betrokken bij de realisatie voor klanten. Jouw drijfveer: de absolute wil om opdrachtgevers vooruit te helpen en impact te maken. Je bent een serieuze gesprekspartner voor beslissers. Je spreekt de taal van de klant en kent de markt. Met regelmaat zit je bij hen aan tafel voor een dialoog over hun vraagstukken. Je bent scherp en brengt nieuwe inzichten.

Je hebt  relevante ervaring, bij voorkeur een achtergrond in consulting. Je beschikt over een verfrissende kijk op het functioneren van organisaties en hebt aantoonbaar relevante werkervaring op het gebied van publiek-private samenwerkingen met focus op het creëren van maatschappelijke impact. Je bent sterk in acquisitie- en sales met bewezen successen. Je combineert een solide academisch werk- en denkniveau met een pragmatische instelling en hands-on mentaliteit. Je bent authentiek en geniet ervan om anderen te laten excelleren.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

 • 8-15 jaar relevante werkervaring als consultant;
 • academisch werk- en denkniveau;
 • realiseren van excellente project delivery;
 • gezond commercieel gevoel én relevant netwerk;
 • groot inlevingsvermogen;
 • overtuigende en positieve uitstraling en een ‘can do’ mentaliteit.


Ons aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Je kunt meebouwen aan fantastische opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben. Verder bieden wij je:

 • goed basissalaris plus winstdeling;
 • Start met 24 vakantiedagen (met groei naar 27);
 • een uitstekende mobiliteitsregeling;
 • een laptop en telefoon;
 • een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma;
 • een gezonde werk-privébalans met mogelijkheid tot parttime werken;
 • veel ruimte voor eigen initiatief en ambities.


Over ons

We zijn een club van betrokken en gepassioneerde professionals. We kennen een informele én professionele cultuur met een platte structuur. Al jaren bouwen we met gezond verstand en zonder targets aan een succesvolle club. We zijn ambitieus en werken aan groei voor alle stakeholders. We zetten onze professionals aan het stuur, zonder allerlei mechanismen die afleiden van waar het werkelijk om draait. Wij willen onze professionals de ruimte geven die helpt om te doen wat nodig is. Dit heeft ons en onze klanten alleen maar succesvoller gemaakt. Het geeft mensen meer werkplezier en de ruimte om samen te ondernemen. En het versterkt onze relevantie en continuïteit op de lange termijn.

Vandaag de dag zijn we nog steeds groeiende om organisaties nóg beter te kunnen begeleiden naar meer relevantie voor alle stakeholders. Zodat organisaties vandaag voorbereid zijn op de wereld van morgen. En dat blijven we doen vanuit verschillende expertisegebieden. Altijd herkenbaar als een bewogen club van bevlogen mensen, op een eigen…wijze manier, zonder ego en samen met onze klanten en opdrachtgevers. Met veel passie en vanuit een herkenbare aanpak. Van betekenis zijn, op een ondernemende manier.


Ivar Davids 

Managing partner

Solliciteer direct

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com  


 • Toegestane bestandstypen: word, pdf, jpg.