Ontwerpen en implementeren CX-meethuis

(KPI's, analyse en dashboarding)

Hoe kom je erachter of jouw customer experience goed is? En hoe blijf je structureel zicht houden op verbeterpotentieel? Te veel organisaties vertrouwen nog op hun gevoel en dat is zonde, want het potentieel dat datagedreven CX ons vandaag de dag kan bieden is groot.


Doel

Weten aan welke knoppen je kunt draaien om jouw klantbeleving te beïnvloeden en aantonen wat de waarde daarvan is voor je bedrijfsdoelstellingen.


Werkwijze

Vanuit jouw klantstrategie starten we met het in kaart brengen van je doelstellingen en hoe deze meetbaar gemaakt zijn of kunnen worden. Vanuit een klantwaarde KPI, proberen we de onderliggende key drivers te ontdekken. Hiervoor brengen we alle bedrijfseigen data over de waarde, het gedrag van de klant en klantfeedback bij elkaar. Dat koppelen we aan klantreizen. Zo krijgen we inzicht in wat de meeste invloed uitoefent op de klanttevredenheid en bedrijfswaarde KPI. Deze inzichten visualiseren we in een bruikbaar dashboard voor jouw organisatie. Zodat jij kunt sturen op klantbeleving.