Fred Sonneville benoemd tot partner bij Kirkman Company
31 januari 2019 

Fred Sonneville benoemd tot partner bij Kirkman Company

Baarn, 31-01-2019 – Kirkman Company heeft Fred Sonneville benoemd tot Partner.

Kirkman Company, opgericht in 2000 en gevestigd in Baarn, is een toonaangevende speler in het transformeren van organisaties. Met diverse practices richt het zich op organisaties die willen transformeren naar 100% relevantie voor al hun stakeholders. Het bureau versterkt haar positie met de benoeming van Fred Sonneville per 1 januari 2019 tot Partner.

Sonneville, die in mei 2016 al de stap zette naar Kirkman Company, is verantwoordelijk voor het portfolio en transformatietrajecten op het vlak van HR & Employee Experience bij een groot aantal klanten. “Deze stap was voor mij een weloverwogen keuze. Ik heb Kirkman Company de afgelopen periode leren kennen als een heel prettige, informele maar professionele organisatie met een enorm potentieel dat ik graag verder help te ontginnen. Daarbij voel ik mij persoonlijk ontzettend geïnspireerd door onze missie: “organisaties helpen te transformeren naar 100% relevantie voor alle stakeholders” en onze onderliggende purpose “using business as a force for good.”

Sonneville heeft ook en grote bijdrage geleverd aan de verdere professionele ontwikkeling van Kirkman Company en de uitbouw van de practice. “Sinds 2016 is de practice niet alleen in omzet (+100%), maar ook qua naam en faam gegroeid. Steeds meer CHRO’s weten ons te vinden of zien ons als betrouwbare en loyale partner in het helpen oplossen van hun transformatievraagstukken.”

Ivar Davids, managing partner en mede-oprichter van Kirkman Company over Sonneville: “Fred brengt sinds zijn komst naar onze club veel ervaring in. Hij wordt niet alleen gewaardeerd door klanten, maar hij weet ook hoe je mensen motiveert. Wij zijn dan ook trots dat Fred zich voor langere termijn aan onze missie en onze club heeft verbonden. Hij zal samen met collega’s, opdrachtgevers en samenwerkingspartners een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de toekomstvisie en verdere uitbouw van Kirkman Company”.

Over de schrijver
Hallo Ik ben Roy, Managing partner bij Kirkman Company
Reactie plaatsen