Senior CX Consultant

Ben jij dé expert in het raakvlak tussen klantgerichte organisaties en digitale transformaties? Met een eigen visie op klantgericht werken, ervaring met CX-data of CX-technologie en wil je meebouwen aan de datagedreven customer experience (CX) dienstverlening van Kirkman Company? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!


De rol

Als Datagedreven Senior CX Consultant zie je het leveren van de juiste klantbenadering als een ‘business capability’ en haal je energie uit het uitbouwen van deze kwaliteit in organisaties. Je bent in staat om organisaties in beweging te brengen en helpt ze  een optimale klantbeleving te realiseren. Daarbij heb je oog voor zowel de kwalitatieve als de kwantitatieve kant van CX. Je bent gedreven om de effecten van CX-oplossingen inzichtelijk te maken, hebt ervaring met CX-data of technologieën en zin om mee te bouwen aan de datagedreven CX-dienstverlening van Kirkman Company.

Als Senior consultant voer je zelfstandig complexe projecten bij klanten uit. Je bent het inhoudelijke aanspreekpunt bij meerdere klanten en stuurt teams van (Junior) consultants aan. De nadruk in deze rol ligt op het meebouwen en het doorontwikkelen van onze steeds meer datagedreven dienstverlening, zodat we de impact van CX-oplossingen nog beter inzichtelijk kunnen maken. Naast het uitvoeren van opdrachten en het ontwikkelen van diensten, ben je dus ook vooral bezig met het in de markt zetten van de diensten en producten.

 

Wat vragen we

Je hebt relevante werkervaring in het CX-domein (onderwerpen zoals CX, digital transformation, design thinking of CRM), het begeleiden van verandertrajecten op het gebied van CX en de nodige kennis van CX-data/technologie en de implementatie hiervan. Ervaring met het adviseren van organisaties op het gebied van ROI op de investeringen die zijn gedaan in CX-oplossingen is wenselijk. 


Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

  • minimaal 7 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als consultant;
  • academisch werk- en denkniveau en een relevante afgeronde universitaire opleiding (bijv. bedrijfskunde, Industrieel/Product design of innovatiemanagement);
  • analytisch; je bent goed in het doorgronden van klantvragen en het onderscheiden van hoofd- en bijzaken;
  • datagedreven; altijd op zoek naar de nieuwste technologieën om CX te verbeteren;
  • ondernemerschap; je bent een bouwer en bouwt graag mee aan onze dienstverlening; 
  • commerciële drive; een relevant netwerk is een pré;
  • bevlogenheid, een dosis positiviteit en een ‘can do’ mentaliteit.


Ons aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Je kunt verwachten dat je naast opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben, ook meebouwt aan Kirkman Company. Bijvoorbeeld op gebied van productontwikkeling, marketing en sales, visievorming, organisatie- of portfolio ontwikkeling.


Waar we ons in onderscheiden:

null Je werkt in teams met betrokken, slimme collega’s;

null Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap;

null We bieden een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma met opleidingen, trainingen en coaching voor iedere type consultant;

null Je hebt veel autonomie en vrijheid, samen met onze klanten werken we toe naar het beste resultaat;

null We letten op elkaar: er is sprake van een gezonde werk-privébalans;

null We werken in een warme en welkome omgeving in het prachtige Baarnse boslandschap.


Daarnaast bieden we uiteraard een goed basissalaris (plus winstdeling), een uitstekende mobiliteitsregeling, 24 vakantiedagen (met groei naar 27), eigen laptop & telefoon en een jaarlijkse Kirkman ‘trip’. 


Over ons

Wij zijn een ondernemend transformatiebureau met betrokken, vakkundige, creatieve en een tikkeltje eigenwijze mensen. Verbeteren, veranderen en vernieuwen is wat we het liefste doen. Niet vóór klanten, maar in co-creatie. We geven richting, creëren beweging en duwen voort. We zijn uitgesproken en hebben een visie op de rol van organisaties op maatschappelijk relevante thema’s. Werken bij Kirkman Company betekent werken aan betekenisvolle klussen met veel vrijheid, werkplezier en intellectuele uitdaging.

Al meer dan 20 jaar werken we samen met organisaties om hen nóg beter te kunnen begeleiden naar meer relevantie voor alle stakeholders. Zo is de organisatie van vandaag, voorbereid op de wereld van morgen. Bij Kirkman Company werken bevlogen mensen met passie, op een eigen…wijze manier en zonder ego samen met onze klanten. Met veel passie en vanuit een herkenbare aanpak.

We zoeken naar authentieke impactmakers, die op hun eigen manier van toegevoegde waarde zijn en ons DNA een stukje verrijken.

Mogen we jou binnenkort verwelkomen in Baarn?


Klik hier als je meer wilt weten over wat we doen in het kader van relevantie voor klanten 


Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct 

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com