arrow_drop_up arrow_drop_down

Data Experience

Wij helpen je om betere, op feiten gebaseerde beslissingen te maken

en te zorgen dat organisaties meer datagedreven worden.  

Overzicht van de meest relevante interne en externe databronnen

Maximale business value uit data

Betere, datagedreven beslissingen voor jouw organisatie

Data als drijvende kracht voor uw organisatie

Wij geloven dat we door data science en business sense te combineren, tot bijzondere inzichten kunnen komen. Kirkman Data Experience bestaat uit een vast team van ondernemers, data scientists en data jugglers. We werken samen met de allerbeste experts en partnerbedrijven die kampioen zijn op hun gebied. Wij helpen managers en bestuurders om betere, op data gebaseerde beslissingen te nemen. 

Onze werkwijze

Tijdens onze looping aanpak realiseren we in 6 stappen een lerend en verbeterend effect tussen organisatie en data. We leggen de verbinding tussen top data scientists en business experts bij het ontwikkelen van data gedreven oplossingen voor uw organisatie. 

Sales estimator

Door op basis van machine learning voorspellingen te doen over omzet of productdifferentiatie voor nieuwe winkels is uw organisatie in staat om betere, gefundeerde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen tegenvallende resultaten en winkelsluitingen worden voorkomen. 

Data Experience Platform

Samen met onze klanten bouwen wij aan een digitaal platform waarin omgeving, services en gebruikers bij elkaar komen met als doel doelgerichte samenwerking en dataverrijking door deelnemende business partners. Gedeelde data wordt gecombineerd, geanalyseerd en verrijkt met relevante externe databronnen.  Informatie en inzichten zijn toegankelijk voor alle business partners. 

360° Data Sense

Datagedreven inzicht voor uw organisatie in de beleving van alle stakeholders in en om de organisatie. Het 360 Data Sense platform geeft, op basis van interne en externe data, inzicht in de ervaring en beleving van alle stakeholders bij jouw organisatie. We genereren visuele feedback op aandachtspunten met als doel een organisatie die relevant blijft voor al haar stakeholders. 

Sander Kloppenburg

Principal consultant

Practice Lead

Data Experience

Mail of bel met Sander Kloppenburg 

Neem contact op via het contactformulier hieronder! Liever bellen? Ik ben te bereiken via 088 4040 400