De CX Travel Guide

Avontuurlijk handboek om aan de slag te gaan met customer experience


Dit vind je in het boek:

 • Kennis en adviezen van achttien CX-managers
 • Tips en tricks om te bouwen aan een eigen en consistente klantbeleving
 • Handige templates om mee aan de slag te gaan
 • Het boek

  Vanaf vandaag is het boek De CX Travel Guide - Avontuurlijk handboek om aan de slag te gaan met customer experience, verkrijgbaar. Het boek is geschreven door customer experience (CX) experts Nienke Bloem, Evelien van Damme en Karolien van der Ouderaa. Achttien CX-managers van  organisaties als AFAS, KPN en Tony’s Chocolonely vertellen over hun ervaringen en geven je tips en tricks. Dit boek is jouw reisgids naar een eigen en consistente klantbeleving van jouw organisatie. 


                                                                                         Een goede klantbeleving loont                                                                                       

  Het vakgebied CX heeft in korte tijd een enorme vlucht genomen. Steeds meer organisaties stellen prioriteit bij het goed organiseren van hun klantbeleving. Logisch, want uit onderzoek blijkt dat vier op de vijf consumenten bereid zijn meer te betalen voor een product of dienst als er sprake is van een goede klantbeleving (Capgemini, 2017). Forbes (2019) verwacht zelfs dat dit jaar klantbeleving de belangrijkste reden is waarom de klant voor een bepaalde organisatie of product kiest. Aan de slag dus met CX om de harten van jouw klanten te veroveren! 


                                                                                                                Op reis                                                                                                               

  De CX Travel Guide helpt organisaties op weg. In het boek ga je aan de slag met CX door te starten met denken, delen of doen. Wie zijn jouw klanten en wat kun je doen om collega’s net zo enthousiast te krijgen over CX? Na het lezen van dit boek is jouw rugzak gevuld met kennis en adviezen van achttien CX-managers. Ze helpen je valkuilen te vermijden en leren hoe je er lol in houdt. Observeer jouw organisatie door de CX-lens, leer wat de bestemming is en kies het bijbehorende pad. Met een volle rugzak ga je op reis in de CX-wereld!

   

  De CX Travel Guide is er niet alleen voor CX-managers en CX-experts. Ook commercieel- en marketingdirecteuren kunnen deze gids goed gebruiken, net zoals collega’s op de financiële en juridische afdeling. CX is namelijk een organisatiebreed thema en hoe meer mensen nieuwsgierig en enthousiast over CX raken, hoe beter. Het boek kost €32,95 en daarmee heb je goud in handen!

  Nieuwsgierig?

  Bestel het boek

  voor €32,95!

  “Ook in een bedrijf waar wereldwijd 25.000 mensen werken kun je een sfeer of cultuur creëren waar klanten zich net zo thuis voelen als ze dat in hun favoriete café doen.”
  Rien Brus -  Aegon

  De auteurs

  Nienke Bloem

  Ze wordt ook wel dé CX-expert van Nederland genoemd. Nienke was verantwoordelijk voor CX bij KPN en is sinds vijf jaar een veelgevraagd spreker, adviseur en trainer als het gaat over klantbeleving. Nienke is officieel Resource & Training Partner bij Customer Experience Professional Association (CXPA) en heeft vele customer experience professionals geholpen om hun Customer Experience Expert Accreditatie (CCXP) te halen. 

  Evelien van Damme
  Evelien was Senior consultant en Practice lead Customer Excellence bij Kirkman Company. Evelien ondersteunde B2B- en B2C-organisaties en overheidsinstellingen bij diverse transformaties waarbij customer experience en plezier maken centraal staan. Evelien is CCXP-gecertificeerd.
  Karolien van der Ouderaa
  Karolien is Principal consultant en Practice lead Customer Excellence bij Kirkman Company. Zij helpt gemeentes, maar ook grote B2B- en B2C-organisaties om de klant centraal te stellen en om het gedachtegoed van customer experience tot leven te brengen bij klanten.

  Alvast veel leesplezier gewenst!   

  Mail of bel met Nikkie de Bruijn - Practice lead Customer Excellence

  088 4040 400 | n.de.bruijn@kirkmancompany.com