Consultant
HR & EX Generalist

Passen wij bij elkaar?

Ben je werkzaam als extern adviseur of consultant? En toe aan de volgende stap naar een organisatie met een maatschappelijke missie en meer ruimte voor jouw ideeën en ontwikkeling? Voel jij je in je element in een dynamisch team van 50 professionals in een informele werksfeer met kernwaarden waar we trots op zijn? Dan passen we wellicht goed bij elkaar! Wij zoeken mensen die het transformeren van organisaties tot hun vak hebben gemaakt en onze kernwaarden in hun DNA dragen.

 

De rol

Als consultant voer je zelfstandig projecten uit en ben je op het proces en op de inhoud het aanspreekpunt van de klant. Daarbij stuur je één of meerdere junior consultant(s) aan bij de klant. Naast opdrachten uitvoeren bij de klant ben je ook bezig met het in de markt zetten van de diensten en producten van Kirkman Company. Dit doe je door bestaande proposities in de markt te zetten bij je netwerk en kansen te creëren om relevante klanttrajecten verwezenlijken.

Je hebt ervaring als consultant met projecten op de thema’s HR strategie, HR inrichting, HR (out)sourcing, HR IT en/of HR proces optimalisatie. Je hebt een verfrissende kijk op hoe organisaties hun people ambities kunnen bereiken en hoe HR daarin haar rol kan pakken en waarmaken. Jij weet als geen ander het organiseren van de HR functie te koppelen aan het benutten van mens- en organisatiepotentieel.

 

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende beschrijving:

  • Je hebt 3 tot 6 jaar relevante werkervaring als consultant;
  • Je hebt academisch werk- en denkniveau; 
  • Je staat voor het realiseren van excellente project delivery;
  • Je hebt een gezond commercieel gevoel én relevant netwerk; 
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen, en kunt je aanpak en stijl aanpassen aan de situatie;
  • Je hebt een overtuigende en positieve uitstraling en een ‘can do’ mentaliteit. 


Ons aanbod

Je gaat onderdeel uitmaken van een inspirerende en ondernemende werkomgeving. Je kunt verwachten dat je naast opdrachten, die zowel zakelijke als maatschappelijke impact hebben, ook meebouwt aan Kirkman Company. Bijvoorbeeld op gebied van productontwikkeling, marketing en sales, visievorming, organisatie- of portfolio ontwikkeling. Het HR&EX team is een groep van ongeveer vijftien professionals, met verschillende niveaus en expertises, die niet alleen goed klantwerk leveren, maar elkaar ook continue proberen uit te dagen en door te ontwikkelen. Ons team typeert zich door de sterke onderlinge betrokkenheid, de open manier van communiceren, het vertrouwen in elkaar en daarbij ook ruimte voor plezier en teambuilding.

 

Waar we ons in onderscheiden:

null Je werkt in teams met betrokken, slimme collega’s; 

null Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap;

null We bieden een uitdagend en doorlopend ontwikkelprogramma met opleidingen, trainingen en coaching voor iedere type consultant; 

null Je hebt veel autonomie en vrijheid, samen met onze klanten werken we toe naar het beste resultaat;

null We letten op elkaar: er is sprake van een gezonde werk-privébalans; 

null We werken in een warme en welkome omgeving in het prachtige Baarnse boslandschap.

null Daarnaast bieden we uiteraard een goed basissalaris (plus winstdeling), een uitstekende mobiliteitsregeling, 24 vakantiedagen (met groei naar 27), eigen laptop & telefoon en een jaarlijkse Kirkman Company ‘trip’.


Over ons 

Wij zijn een ondernemend transformatiebureau met betrokken, vakkundige, creatieve en een tikkeltje eigenwijze mensen. Verbeteren, veranderen en vernieuwen is wat we het liefste doen. Niet vóór klanten, maar in co-creatie. We geven richting, creëren beweging en duwen voort. We zijn uitgesproken en hebben een visie op de rol van organisaties op maatschappelijk relevante thema’s. Werken bij Kirkman Company betekent werken aan betekenisvolle klussen met veel vrijheid, werkplezier en intellectuele uitdaging.

Al meer dan 20 jaar werken we samen met organisaties om hen nóg beter te kunnen begeleiden naar meer relevantie voor alle stakeholders. Zo is de organisatie van vandaag, voorbereid op de wereld van morgen. Bij Kirkman Company werken bevlogen mensen met passie, op een eigen…wijze manier en zonder ego samen met onze klanten. Met veel passie en vanuit een herkenbare aanpak.

Mogen we jou binnenkort verwelkomen in Baarn?

Ondernemend | Verbindend | Gepassioneerd | Eigen...Wijs | No Guts, No Story | Non Ego

Roy Klaassen

Managing partner

Solliciteer direct 

Reageer direct hieronder op deze vacature of stuur een mail met motivatie en CV naar: recruitment@kirkmancompany.com