(Afstudeer)stage bij Kyden (voorheen Kirkman Company)

Passen wij bij elkaar?

Wij staan altijd open voor masterstudenten met een relevante studieachtergrond die tot de top van hun lichting behoren. Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage die past bij ons werkveld? Herken jij je in onze kernwaarden en heb je de potentie om door te groeien tot toekomstig consultant? Dan horen wij graag van jou.


Wat wij zoeken

Wij verwachten een universitair student met bovengemiddelde cijfers die vloeiend Nederlands spreekt en die affiniteit heeft met zowel het consultancy-vak als met één of meer van onze expertisegebieden. Je bent ambitieus en hebt je studie gecombineerd met diverse nevenactiviteiten. Je bent toegankelijk en scherp en kunt hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden. Je hebt je ego niet nodig, want je gelooft in samenwerken. Daarnaast ben je bereid om met enige regelmaat de mouwen flink op te stropen en kun je met collega’s genieten als het resultaat er is.


Wat wij jou bieden

Bij ons combineer je een (afstudeer)stage met werkzaamheden voor consultants en ons dynamische advieswerk. We zoeken naar authentieke impactmakers, die op hun eigen manier van toegevoegde waarde zijn en ons DNA een stukje verrijken. Je wordt niet ingezet voor klanten, maar wij nemen je graag mee in ons vak en onze passie. Jij leert daar veel van en je kunt laten zien wat je in huis hebt. Wel verwachten we van je dat wat je uiteindelijk aflevert relevant en bruikbaar is voor onze dienstverlening aan klanten.

Ga naar de werkenbij website om alle actuele vacatures te bekijken.


Mocht je iemand kennen die interesse kan hebben in deze uitdaging, stuur deze vacature vooral aan hem of haar door!